Најновије

АКО ПРИМЕТИТЕ ОВИХ 5 ЗНАКОВА ЗНАЧИ ДА ЈЕ ВАШОЈ ВЕЗИ КРАЈ: Ваш партнер чека прилику да вас остави

У одређеном тренутку, у било којој вези, период заљубљености почне лагано да нестаје. Понекад ово резултира љубомором, а понекад раскидом. Често се дешава да особе које су у вези ни не примећују да партнер намерава да их остави.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Уместо да се водите само интуицијом, најбоље је да будете у стању да препознате такве знакове и да будете спремни. Када партнер једва чека да вас остави, он вам шаље много тихих сигнала. Ово су само неки од њих: 

1. Стално се жали на заједничке планове

Када ваш партнер жели да вас напусти, приметићете да он не жели да проводи време радећи заједничке активности. Када особа константно нема времена или жељу да буде са вама, онда треба да знате да је ваша веза на корак до краја. Још горе, када се ваш партнер стално жали на заједничке планове, спремна је да оде од вас.

2. Говори у чудним клишеима о вашој вези

Када ваш партнер почне да говори ствари попут "можда смо сувише различити" или "можда нам није суђено", користи клишее да се удаљи од вас. Према терапеуткињи за односе, Анити Чипали, ваш партнер вам тада шаље наговештаје да би могао да види каква ће бити ваша реакција. У ствари, највероватније се нада да ћете бити на истој таласној дужини, тако да он не мора да буде кривац за раскид.

3. Никад вас не пита какв вам је био дан

Ако ваш партнер никад не пита како сте провели дан, то указује на његов општи недостатак интересовања за ваш живот. Пошто је један од знакова здравог односа способност да обоје делите детаље о свом животу, када престане да разговара са вама или да поставља једноставна питања о вашем животу, онда је можда време да поново размотрите ваш однос.

4. Не излазите нигде

Док сви излазе викендом, ви проводите време само седећи на каучу. Још увек жудите за оним данима са почетка везе, када су кул и забавни дејтови били норма. Према стручњаку за односе, Ејприл Масини, свежи дејтови служе да се партнери поново повежу, а ако се чини да ваш партнер не жели да проводи лепе тренутке са вама, значи да размишља о раскиду.

5. Идете само на групне дејтове

Када сте последње време били на састанку, али само вас двоје? Не тако скоро? Значи да је раскид пред вама. Док су заједнички дејтови са пријатељима забаван начин да се разонодите са пријатељима, то значи и да партнер покушава да вас избрише из свог живота, али нема храбрости да раскине са вама.

Зашто вас жене варају и како бирају љубавнике сазнајте ОВДЕ.

Извор: msn. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Водич за преживљавање раскида.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА