Најновије

НОВИ НАПАД НА СРБЕ: Бачена бомба у Осојану на Косову!

Испред Омладинског центра у Осојану код Истока у уторак ујутру бачена је бомба, која срећом није експлодирала.

Косовска полиција (Фото: Јутјуб)

Испред Омладинског центра у Осојану код Истока у уторак ујутру бачена је бомба, која срећом није експлодирала. Наиме, по наводима представника Министарства за повратак у овом повратничком месту у Метохији, експлозивну направу је приметио радник овог Центра након отварања и случај одмах пријавио полицији.

– Ово је озбиљно угрожавања безбедности Срба који живе у Осојану. Само случајношћу избегнуте су веће последице. Сем осуде коју шаљем, желим да истакнем да напади на Србе морају одмах престати. Ситуација је веома озбиљна и управо због тога захтевам хитну реакцију косовске полиције и међународне заједнице – истакао је Далибор Јевтић, потпредседник владе тзв. Косова и министар за заједнице и повратак у оставци после другог инцидента у низу који се у повратничким местима догодио за мање од 24 часа.

Иначе, изградњу Омладинског центра у Осојану финасирало је Министарство за заједнице и повратак, а центар је прошле године пуштен у рад. Ово је место где се омладина из овог места рекреира, што додатно ствара забринутост да је неко овим чином имао озбиљне намере у слању поруке да они овде нису сигурни.

Сазнајте ОВДЕ зашто Јенс Столтенберг долази у Србију.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је Косово продавано од 1945. године до данас

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА