Најновије

ЧОВИЋ: Изгласавање војске Косова је плански урађено у договору са НАТО! Неће проћи с ветом Русије, али хоће силеџијски!(ВИДЕО) 

Небојша Човић каже да треба да будемо забринути и веома опрезни у вези са свиме што ће се дешавати на Косову.

Небојша Човић (Фото: Јутјуб)

- Та три закона која су изгласана су предигра за стварање оружаних снага Косова. Они су направили изгласавање првог читања, наравно без Срба и без представника осталих мањинских заједница које су такође напустиле парламент. Харадинајева влада 13. 9 је то већ прошла и проследила на изгласавање, тада Срби нису гласали, као ни 3. октобра, представник Српске листе је гласао против. Кључни елемент постављања државности Косова је формирање војске који иде уз сагласност НАТО. Они већ третирају да резолоција 12/74 не постоји а она наглашава да сем КФОР ниједна војска на територији Косова не сме да постоји. Неће проћи на УН са ветом Русије, али може да прође силеџијски, истакао је Човић у јутарњем програму ТВ Хепи. 

Рекао је и да ће бивша амбасадорка САД у УН, Ники Хејли бити и кандидат за следеће председничке изборе у Америци у чему ће јој помоћи лобирање Албанаца, будући да је за једног и удата.

А шта је још рекао погледајте у видеу.

Председник Фатмир Љимај, главни преговарач Приштине за дијалог у Бриселу) открио је шта ће бити примарни задатак оружаних сила Приштине. Прочитајте ОВДЕ све о томе. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА