Најновије

ИЛИЋ БРУТАЛНО О ШЕШЕЉУ: Натоварио ми се у задње време, а личи на врећу фекалија!

Лидера Нове Србије и бившег министра Велимира Илића толико је изнервирало гостовање шефа радикала Војислава Шешеља у јутарњем програму да је морао одмах да му барем путем друштвене мреже Твитер упути бруталну прозивку.

Велимир Илић (Фото: Јутјуб)

- Пијаном, трезном и дрогираном јасно је да си ти, Војиславе Шешељу, кофа го*ана! - написао је без пардона Илић.

Он је потом открио шта га је то тачно од Шешељевих изјава избацило из такта... 

- У том програму је причао само о мени и говорио да сам алкохоличар! А ја никада у животу нисам био пијан! Никада! Натоварио ми се бре тај човек у задње време да то није нормално, само се бави мноме! А личи ми таман на кофу или врећу фекалија! Не само мени, свако нормалан ће то да вам каже ако је искрен. Само када га погледам, одмах се изнервирам, врло ме иритира - каже председник Нове Србије.

Коментаришући медијске спекулације, да ће бивши председник Томислав Николић основати своју странку, а да ће му главна подршка тада управо бити Илић, о чему наводно увелико преговарају, он каже да то „нема везе са животом“.

- Тому нисам видео сигурно годину дана. Појма немам да ли покреће или не покреће странку. Појављује се пуно странка у последње време које су праве или неправе, тако да више не знам ништа - каже Илић.

Он нам је искрено рекао и да ли је добио понуду да буде део Савеза за Србију Драгана Ђиласа...

- Добио сам општи позив који су слали и свима, а мени не пада на памет да им се јављам на то. Сматрам да ту има много људи који не мисле онако како ја мислим. Такође, тамо су се умешали и они за ЕУ и они против ЕУ. Немају ни дефинисане ставове око неких кључних питања што се државе тиче, питања избеглица, миграната, питања села, развоја пољопривреде...

А говорећи о својој најави да ће ускоро бити формирана нова десница, којој ће он бити саветник, каже:

- Ја ћу да помогнем онима који би да буду права опозиција, неким младим људима, новој десници. Десница у Србији је пропала, а увек је промене изазивала управо десница. Некада смо десница били Коштуница, Драшковић и ја и то је било и јако и добро, било је то покретачка снага. И треба тако нешто поново формирати и помоћи томе. И у Европи побеђује десница, то је сада, просто, тренд...

Шешељ: Вељо, а где ти је јакна?

Одговарајући на увреде, које му је упутио Илић, вођа радикала Војислав Шешељ имао је само једно питање за њега.

- Вељо, је ли ти још читава она футрована јакна, што си у њој доларе пребацивао из Будимпеште за Београд? - упитао је Шешељ.

Прочитајте ОВДЕ ко каже да је изгласавање војске Косова плански урађено у дговору са НАТО.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Велимир Илић, председник Нове Србије - Власт пљачка државу кроз изградњу путева.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА