Најновије

ПОСЛАНИК НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ИЗЈАВЕ О АНИ БРНАБИЋ: Ако им то смета, нека кажу шта је казна за издају и пропаст Србије коју припремају!

"Стојим иза сваке речи коју сам изговорио, а то што су ме режимски медији напали са свих страна у ствари је донело неку корист, јер се барем у јавности покренула тема Даблинског споразума и пријема миграната", каже у најновијој "РасПравди" народни посланик Срђан Ного, који је протеклих дана био у средишту пажње због његове изјаве да би Ану Брнабић и Александра Вучића требало обесити на Теразијама ако су у име Србије преузели обавезу да овде населе преко милион миграната.

Срђан Ного (Фото: HelmCast Produkcija)

Емисија је снимана свега неколико сати пошто је Ного, управо због његове изјаве о вешању, био приведен на информативни разговор у Службу за борбу против организованог криминала.

- Слободно нека ме хапсе ако мисле да сам починио било какво кривично дело. Нећу се позивати на посланички имунитет. Али, као правник, знам да нисам рекао ништа што се коси са законом. Запитајте се само на шта ће Србија да личи ако овде населе милион гневних, ратоборних избеглица из Ирака, и то све војно способних. Ко ће бити у стању да управља таквом државом?! То би била чиста издаја, а ако им смета моја изјава, ево нека кажу, шта би била одговарајућа казна за издају.

Ного је у емисији поставио и питање безбедносне процене Ане Брнабић, поготово у светлу њених контаката са хрватском обавештајном службом која вршља по Србији, процењујући да је Ана Брнабић и пристала на Даблински споразум управо да би се помогло Хрватској, која је на великом удару као прва држава ЕУ у којој мигранти са Блиског истока бивају регистровани.
Такође, изнео је и застрашујући податак да се у Србији годишње изврши око хиљаду самоубистава:

- То је три пута више од светског просека. Поручио бих очајним људима: Немојте дизати руку на себе, ми смо Срби, хајде да се боримо против овакве власти и уопште против система који омогућава да нам овакви владају.

Ного је причао и о томе како је у Народној скупштини обелодањивао чак и државне тајне које су наугодне по владајући режим, како би показао да надлежне службе уопште не реагују па да стога нико неће покренути никакав поступак. Говорило се и Косову и Метохији, поготово у светлу тога што је још један народни посланик, Славиша Ристић, због писма Владимиру Путину пре само неколико месеци прошао сличан медијски линч који је протекле недеље искусио Ного.

Емисија "РасПравда", водитеља Миодрага Зарковића, настаје у сарадњи портала "Правда" и канала "Хелмкаст".

Шиптари прете да ће од Срба направити суџуке. Погледајте ОВДЕ шта се дешава на Косову.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је Немања Шаровић (СРС) одржао предавање о патриотизму Зорани Михајловић у Народној скупштини

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА