Најновије

ПУТИНОВА ГВОЗДЕНА ПЕСНИЦА ЗДРОБИЛА ЏИХАДИСТЕ У СИРИЈИ: Фантастичан учинак руских ваздухопловних снага! Бројке све говоре! (ВИДЕО)

Више од 122.000 терористичких објеката је уништено од стране руских ваздухопловних снага у Сирији. Руске ваздухопловне снаге направиле су више од 40.000 летова, укључујући 21.000 летова током ноћи. Током операција у Сирији извршили су нападе на око 122.000 терористичких објеката, изјавио је руски министар одбране Сергеј Шојгу.

Руски авиони (Фото: Министарство одбране Руске Федерације)

- Током војних акција, извршени су напади на око 122.000 терористичких објеката. Већина милитаната је елиминисана - рекао је Шојгу.

- Стекли смо велико војно искуство у Сирији и спремни смо да га поделимо са другима- истакао је он додајући да се Сирија враћа мирном и нормалном животу.

- Као резултат заједничких напора руског Центра за помирење сукобљених страна, преко 2.500 насеља из целе земље већ је укључило у процес помирења - рекао је министар одбране.

- Посебна пажња посвећена је решавању хуманитарних питања у Сирији и помоћи избеглицама и расељеним лицима у повратку њиховим домовима - закључио је он.

Амерички генерали згранути оним што су видели. Погледајте ОВДЕ шта Руси имају.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте разорну моћ руских бомби бачених на побуњени и џихадистички Идлиб

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА