Најновије

САУДИЈСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА 17 ЖЕНА ЗБОГ ПРОСЛАВЕ НОЋИ ВЕШТИЦА! Урадиле оно што никако нису смеле! (ВИДЕО)

Саудијске власти су ухапсиле најмање седамнаест жена за недељу дана због присуствовања прослави Ноћи вештица, извештава Дејли Мејл.

Саудијска полиција (Фото: Јутјуб)

Цитирајући званичника из филипинског министарства иностраних послова, “Дејли мејл” је објавио да су 17 жена са Филипина ухапсили саудијски обавештајци након што су извршили упад у Ријаду. Саудијске обавештајце су обавестиле комшије тог комплекса, који су се жалили на буку са журке и прославе Ноћи вештица.

- Није јасно са каквим ће се оптужбама суочити након њиховог хапшења, али министарство је поновило да саудијски закони забрањују мушкарцима и женама да се виђају заједно у јавности - јавља Дејли мејл.



Говорећи за Би-Би-Си, Аднан Алонто, амбасадор Филипина у Ријаду, изјавио је за министарство да се чини да су организатори журке оптужени због тога што су одржали догађај без дозволе и узнемирили су комшије.

- Осим тога, свима је речено да избегавају мешовита дружења, конзумирање алкохола и одржавање јавне праксе традиција које су повезане са религијама које нису ислам, као што су празници Ноћ вештица, Дан заљубљених, Ускрс или Божић - додао је он.

Хаварија у Русији. Потонуло највеће плутајуће пристаниште на свету. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Узнемирујући видео: Одсецање главе је једна од главних казни за највеће преступнике и прекршиоце исламских закона у Саудијској Арабији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА