Најновије

САМОУБИЛАЧКИ НАПАД: Експлозија у згради руске службе безбедности, разнет мушкарац! (ВИДЕО)

Експлозија је одјекнула у Архангелску унутар зграде Директората Федералне службе безбедности (ФСБ) за тај регион, изјавио је новинарима гувернер Игор Орлов, наводећи да је једна особа погинула, а три рањене.

Увиђај на месту експлозије (Фото: Јутјуб)

Мушкарац, који се јутрос разнео у експлозији на улазу Директората за регион Архангелска руске Федералне службе безбедности (ФСБ), извадио је експлозивну направу из торбе након чега је уследила детонација.

Тасс преноси изјаву портпарола руског Антитерористичког комитета да су у експлозији рањена тројица припадника ФСБ.

- Према прелиминарним подацима, особа која је ушла у зграду извадила је неидентификовани предмет из торбе, који је нешто касније експлодирао у његовим рукама. Као последицу тога, он је задобио фаталне повреде - наведено је из те руске државне агенције.

Експлозија је одјекнула у Архангелску унутар зграде Директората Федералне службе безбедности (ФСБ) за тај регион, изјавио је претходно новинарима гувернер Игор Орлов.

- Злочин се десио унутра, у близини улаза у зграду - рекао је Орлов.

АП преноси наводе руских агенција да су рањене особе смештене у болницу и да Орлов додао да су због експлозије појачане мере обезбеђења у свим тамошњим јавним институцијама.

Портпаролка Директората ФСБ за регион Архангелска Јелизавета Семушина казала је за Тасс да особа која је убијена није била запослена у том Директорату.

Стални представник Русије при УН Василиј Небензја цитирао је Александра Пушкина како би критиковао колеге у СБ УН за њихово слепило поводом ситуације у Украјини. Прочитајте ОВДЕ још детаља.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА