Најновије

ДАМЈАНОВИЋ: Коалицији Вучић, Ђилас и Чанак прихватљивија је сарадња с НАТО и ЕУ него с Руском Федерацијом!

Миљан Дамјановић, посланик радикала и бивши кандидат за градоначленика Београда, оплео је на свом Твитеру по актуелном председнику Александру Вучићу и владајућој странци СНС.

Миљан Дамјановић (Фото: СРС)

- СНС уз подршку ДС и ЛСВ у Скупштини АП одбацили су иницијативу СРС за формирање Српско-руског хуманитарног центра на простору Војводине. Нема разлике између Вучића и Ђиласа, њихова сарадња никада није престајала а све остало је представа за народ, написао је Дамјановић, у првом твиту, а онда додао:

- И поред чињенице да су грађани, њих 30.000, својим потписом дали подршку иницијативи формирања Српско-руског хуманитарног центра Коалиција Вучић, Ђилас и Чанак је тај предлог одбила и тиме јасно ставила до знања да раде у интересу српских непријатеља. Коалицији Вучић, Ђилас и Чанак прихватљивија је сарадња с НАТО и ЕУ него с Руском Федерацијом. Идеолошки је Вучић најближи Ђиласу а то показује и њихова коалиција и одлична сарадња против СРС на територији северне Србије, истакао је Дамјановић који каже да "очекује да ће одличну сарадњу из Скупштине АП Војводина, Вучић и Ђилас пренети и на Републички парламент.

Прочитајте ОВДЕ ко каже да успевамо да докажемо Русима и Путину да је Вучић играч Запада.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Миљан Дамјановић поклонио Вучићу заставу тзв. Косова: Народ ће му судити због издајничке политике!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА