Најновије

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ: Зауставити продају националних ресурса

У Котражи, у горњем Драгачеву отворена је прва канцеларија Савеза за Србију и одржана трибина на којој је поручено да се мора више инвестирати у пољопривреду и да треба зауставити продају најважнијих националних ресурса.

Савез за Србију (Фото: Јутјуб)

Драган Ђилас је рекао да не може нико да га убеди да ће Арапи боље да управљају ПКБ-ом него што би то радили наши људи, саопштила је прес служба СзС. Према његовим речима, они који продају земљиште и изворе воде су за њега највећи издајници.

Председник “Двери”, Бошко Обрадовић оценио је да у Драгачеву постоји снажан опозициони потенцијал, уз тврдњу да они који су били четири године на власти за Драгачево нису урадили ништа, а Милан Стаматовић навео да је у Драгачеву прва прилика да се “монопол” СНС разбије.

Потпредседник “Народне странке” Мирослав Алексић указао је на проблеме пољопривредника, тврдећи да је буџет за пољопривреду пао, а да се за друге стране паре троше на Арапе и лажне инвестиције.

Жељко Веселиновић, председник Удружених синдиката Србије “Слога” тврди да је план владе да се приватизује наменска индустрија што значи, како каже, да то очекује и фабрику “Милан Благојевић” из Лучана.

Ако Македонци могу да се супротставе страним режисерима, онда то могу и Срби. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Гостовање “Савеза за Србију” у Шапцу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА