Најновије

НАЈБИЗАРНИЈИ СЕКС СКАНДАЛ ИКАДА: Љубавника држала на тавану 10 година, а онда се десио хорор! (ВИДЕО)

Рођена давне 1880. године негде у Немачкој, Валбурга “Доли” Кершхел била је уплетена у један од најбизарнијих секс скандала у светској историји. Наиме, удала се за богатог власника успешне фабрике кецеља, али је брак није задовољио. Због тога се окренула љубавницима.

Секс (Фото: Pixabay)

Бизарна прича почиње једног јесењег дана 1913. године када је замолила свог супруга, Фреда Остерејха, да пошаље једног свог запосленог како би поправио њену машину за шивење. Кад је седамнаестогодишњи Ото Санхубер покуцао на врата, Доли га је сачекала практично гола. Шиваћа машина је остала нетакнута, али тај судбоносни дан означио је почетак њихове везе која ће потрајати деценијама.

Како је у то време писао ЛА Тајмс, испочетка су се Ото и Доли састајали у хотелима у тајности, али ускоро су почели да се састају и у брачном дому Остерејхових. Висконсин је у то време био средиште конзервативног америчког друштва и комшије су почеле да се буне због учесталих посета непознатог младића удатој жени. Доли је добила сјајну идеју.

Ото ће дати отказ и доселити се на таван Остерејхових где ће моћи да ужива у благодетима везе без знатижељних очију из комшилука. Ото би морао да се одрекне сваког људског контакта, осим свакодневних ужитака са Доли. Њему то није превише сметало и ускоро је почео да живи на тавану. Током вечери је практично гутао књиге које би му Доли доносила из оближње књижаре.

Често би маштао о животу писца шунд романа. Након пет година тајног живота, Ото је успео и да објави неколико романа под псеудонимом, али Фред Остерејх је почео да тоне у лудило. Чуо је необјашњиве звуке с тавана, цигаре су му нестајале и често је видео сенку која пролази испред врата спаваће собе. Године 1918. је одлучио да се пресели у Лос Анђелес, не слутећи да ће га утвара пратити.

Доли је пристала на селидбу, али под условом да нова кућа такође има таван. У ЛА брачни пар све чешће се свађао и када је 1922. године избила жестока свађа, забринути Ото се спустио с тавана и убио Фреда како би заштитио своју љубавницу. Помало у паници, договорили су се да ће Ото закључати Доли у орман и претвараће се да је неко провалио у кућу како би је опљачкао и успут убио Фреда. Полиција је поверовала у ту причу јер нису имали разлог за сумњу, на крају крајева, Доли је била закључана у орман након убиства. Удовица је наследила богатство и добила слободу да несметано ужива у љубави с Отом. Међутим, наставила је да га држи на тавану, а Ото је касније причао да је постао роб љубави према Доли.

Док је претходни љубавник животарио на тавану, Доли се окренула новим љубавницима. Почела је везу с адвокатом Херманом Шапиром, али и трећим љубавником Ројем Клумбом. Херману је грешком поклонила сат покојног Фреда и то сат чији нестанак је пријавила током судбоносног убиства. Осим тога, Роја је замолила да се реши оружја којим је убијен несрећни Фред. Једном приликом, након жестоке свађе, Рој је одлучио да све исприча полицији. Херману је Доли негде у исто време рекла да треба да нахрани њеног полубрата који се тих дана скривао на тавану.
Ото је био пресрећан зато што је први пут за готово десет година разговарао с неком другом особом осим Доли. Херман није био нимало задовољан што је Ото на тавану и потерао га је истог трена. Уплашени Ото побегао је у Канаду.

Неколико година касније, 1930. године, Херман и Доли су се разишли у јако лошим односима и разочарани адвокат испричао је све полицији. Лосанђелешка полиција ју је ухапсила и ставила на оптуженичку клупу. Оту је суђено у одсуству и проглашен је кривим, али пошто је злочин застарео, наставио је да живи као слободан човек. Доли је пронашла новог љубавника с којим је срећно живела наредних тридесет година и на крају су се и венчали.

Прочитајте ОВДЕ шокантну исповест тинејџерке која је после једног џоинта пристала на “групњак”.

Извор: Express.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Није могла са својим мужем, па је тражила утеху у љубавницима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА