Најновије

За све љубитеље књига: Ево какви нас све догађаји и промоције очекују у наредном периоду! (ВИДЕО)

Ове недеље гост емисије "Форум" била је Тања Вучковић, која је говорила о најчитанијим књигама и многим другим занимљивостима везаним за књижевност. Емисија се реализује у сарадњи портала Правда и телевизије Снага нариода.

Фото-Јутјуб

Тања Вучковић, пи ар Лагуне, говорила је о недавно одржаном Сајму књига. Она је истакла да је то веома значајан догађај у нашој земљи, али и да нам служи на понос ер парирамо светским сајмовима књига. 

Лагуна је на овогодишњем Сајму књига поред других наслова, представила чак 80 нових.

Тања је говорила о свим важним издањима, али и плановима.  Нагласила је да је ово посебна година за овог издавача јер је ово година у којој славе 20 година постојања, али и још један јубилеј се ближи, а то је 4 године од постојања Лагуниног књижевног клуба. Књижевни клуб је јединствен догађај у нашем граду, који сваког првог петка у месецу окупља љубитеље књижевности и позива да дискутују о најопознатијим књигама у свету. Она је најавила да ће књига о којој ће се причати у децембру “Енглески пацијент”.

Такође нас је подсетила на “Ноћ књиге” која се ускоро ближи.

Оно што је неизбежно поменути, упркос скромности ове младе и способне жене, то је њен сјајан однос према медијима, те је за то добила и престижну награду, која је више него заслужено отишла у њене руке.

Аутор и водитењ емисије је Марија Гојковић

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА