Најновије

ЦЕНТИМЕТРИ СУ ИПАК ЈАКО ВАЖНИ? ДОКАЗАНО: Ово вам се сигурно неће допасти кад прочитате!

У мушко женским односима постоје вечите расправе, дилеме и митови. Да ли је ово важно, или оно, у којој мери се то рефлектује на ваш однос са партнером и много сличних недоумица. Оно што сте сигурно небројено пута прочитали, како центиметри нису важни, заправо и није баш истина! Ово вам се вероватно неће допасти, али морамо да вас разуверимо!

Илустрација (Фото: принтскрин)

Наиме, истраживања су показала како виши мушкарци у знатној мери више уживају у сексу у односу на ниже мушкарце. Када кажемо виши, мислимо на оне мушкарце који су виши од својих лепших половина, и који су виши од 180цм. 

Жене које су височије од 168 цм такође су истакле да им сексуални односи неизмерно пријају, да им утичу на побољшање расположења. Мушкарци нижи од 180 цм и жене ниже од 168 цм већином су одговорили како нису задовољни са великим бројем својих сексуалних односа, а кључ проблема управо лежи у нижем самопоуздању.

Ова студија је спроведена на преко 1000 људи различитих висина који су управо били питани о томе какви партнери им се допадају, како висина утиче на њихово емоционално стање, самопоуздање, као и на спровођење у дело одређених поза.

Високе особе изразиле су знатно већи степен самопоуздања као и снажнију емоционалну стабилност. 

Уз то, мушкарци су се сложили да више воле жене које су нешто ниже од њих, док су жене биле наклоњене вишим мушкарцима, а као идеалну висину одредиле су 187 цм. 

Која је поза најопаснија прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Анкете: Шта жене мисле о сексу?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА