Најновије

СЕКУНД ПРЕ КАТАСТРОФЕ: Провели су се ко никад у животу, а онда су њихове жене добиле снимак (ВИДЕО)

Неколико мушкараца из Аргентине налази се пред разводом, након једног лудог викенда за који супруге нису смеле да сазнају!

Минут пре развода (Фото: Јутјуб)

Другари из Саенз Пене, рекли су женама да иду на мушки викенд, који вероватно само подразумева гледање утакмица и пиће, али су отпутовали у Коријентес, где су направили журку на базену на коју су, наравно, стигле и цице у бикинијима.

Један од њих је био "паметан" и снимио остале док се грле с девојкама или их љубе у задњицу док ове врцкају, а онда је послао снимке и на бројеве "учесника журке".

Није познато да ли је намерно или случајно послао снимак и жени једног од њих, која је брже-боље проследила снимак осталим супругама.

Резултат - свађа, избацивање из куће и вирална брука! 

"Једном од њих сам послала исти видео као одговор да сам примила поруку и да знам шта раде, а он ме је молио да не шаљем даље и да не објављујем видео на Интернету", рекла је жена позната као Ева аргентнским медијима.

Наравно да је објавила видео, и наравно да су жене биле љуте - "две су избациле мужеве из куће, а једна је поднела захтев за развод брака", рекла је Ева, не откривши како је њен муж прошао.

Да ли би оставили вереника који има ОВАКАВ фетиш?

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА