Најновије

НЕВИЂЕНО СУРОВИ ЗЛОЧИН КОЈИ ЈЕ УЗДРМАО СРБИЈУ! Љубавник јој претукао брата инвалида, па га живог запалио у кориту!

Милијана Арсић (58) из Реткоцера код Медвеђе у четвртак је у лесковачком Вишем суду до детаља описала како је њен љубавник Перован Цановић (42) у фебруару зверски претукао њеног брата инвалида Милана Бојића (56), па га живог спалио у дрвеном кориту.

Полиција (Фото: Јутјуб)

Перован је, према њеним речима, већ спаљено Миланово тело потом однео у шталу, и све поново запалио!

Пет дана крила злочин

Стравичан злочин откривен је 26. фебруара, када је полиција у спаљеној штали пронашла потпуно угљенисане кости, а после краће истраге Перован је ухапшен као главноосумњичени за тешко убиство. У овом поступку Милијана има статус оштећене, иако је била присутна док је Перован зверски убијао несрећног Милана. Милијана је посведочила да се крвави пир десио 21. фебруара, у Милановој кући у Реткоцеру. Она је, иначе, након развода од првог мужа, прешла да живи код брата заједно са новим љубавником Перованом.

- Цановић је 21. фебруара мога брата, у налету беса, песницом скоро закуцао за врата. Давио га је, наставио да га удара песницама, а потом га је увукао у собу. Изгледало је да је Милан мртав. Перован ми је наредио да донесем дрвено корито, да сместимо Милана у њега. Док смо га стављали у то корито, брат је мрднуо једну руку, што значи да је још био жив. Перован му је поломио ту руку и поново га ударио. Потом је полио бензином брата и корито и он је изгорео. Рекао ми је: "Сада немаш брата" - стоји у изјави коју је Милијана дала пред полицијом и тужиоцем, а што је све у четвртак поновљено на суду. 

Пет дана након крвавог пира, Перован је запалио и Миланову шталу заједно са већ изгорелим телом несрећног човека. Касније тог дана, Милијана је позвала полицију која је у, до темеља изгорелој штали, пронашла угљенисани леш, па је детаљном истрагом цео злочин расветљен. Милијана је на суђењу на поједина питања одговарала веома конфузно и није могла до детаља да исприча шта се све дешавало у периоду од 21. до 26. фебруара. Упитана зашто није пријавила убиство у тих пет дана, а имала је при себи мобилни телефон и у том периоду га је и користила, она је тврдила да није смела из страха од Перована.

- Претио је да ће и мене убити, да ће ме заклати - рекла је, а несналажење у појединим одговорима правдала је страхом од Цановића, који је био присутан у судници. Чувала га је полиција, јер се од фебруара налази у притвору.

Јединствен случај

Потом је бранилац оптуженог Александар Младеновић изненадио све присутне у судници тврдњом да је овај случај јединствен у адвокатској и судској пракси у лесковачком крају, јер спаљене кости пронађене у Милановој штали уопште нису идентификоване, упркос рађеној ДНК анализи!

- Није утврђено коме припадају те кости, тако да овде нема убиства, јер нема жртве! Не зна се где је Бојић - казао је Младеновић.

Он је додао да ће његов брањеник на следећем рочишту, заказаном за 13. децембар, дати своју одбрану у којој ће изричито негирати да је убио Бојића.

- Ток суђења ће показати и да ли ће Милијана Арсић и даље остати оштећена страна - остао је загонетан Младеновић.

Исповест српске мајке чијег сина су убиле хорде зла Насера Орића. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Злочини хрватско-муслиманских формација над Србима у Босни током рата деведесетих

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА