Најновије

ЛУНА СЕ СРЕДИЛА КАО ПРЕ*И*КА! Хтела да заведе Кијиног бившег мужа?! А онда је уследио шок! Мића покушавао да среди ситуацију! (ВИДЕО)

Све очи упрте су у Луну Ђогани која, како се пише, не зна да ће њен бивши момак, Слоба Радановић ући у "Задругу 2". Али, судећи по њеном спремању за ово вече, блогерка никада није била сређенија. 

Луна Ђогани (Фото: Јутјуб)

Луна је обукла плави костим, из два дела, који је истакао њене облине, али и груди. Сате проводи пред огледалом, замишљена је и изледа да жели да све буде на своме месту.

 Она је кренула са личном хигијеном, па наставила да се полива бронзерима и парфемима, дивила се самој себи и својој фигури. 

А оно што je нацијa нестрпљиво чекала то се и догодило, њихов сусрет на имању у Шимановцима, где је Слоба Радановић дошао као гост да забавља задругаре у Имагинаријуму.

Оно што су се многи љубитељи овог ријалитија питали јесте како ће изгледати поновни сусрет певача и његове бивше девојке Луне Ђогани, а на крају ову прилику су могли и да виде крај малих екрана.

Слоба се прво поздравио са такмичарима који су му пришли, а затим је на бини почео да пева. Врло брзо је у казино стигла и Луна, међутим, бар не на почетку, она се није поздравила са Слободаном, већ је у друштву Мине отишла за шанк како би купила пиће. Њој су притрчали поједини укућани како би је тешили јер је тада деловала тужно.

На крају, Слоба и Луна су се само руковали, што је такмичаре помало и фрапирало, јер су очекивали можда срдачнији поздрав бившег љубавног пара.

Међутим, доживела је нервни слом када, а Мића је све време покушавао да је утеши. 

Погледајте ОВДЕ шта је рекла напаљена Луна.

Извор: Курир, Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тома тражи Луну и псује Микија

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА