Најновије

ВРУЋА ЗОНА! СВЕ ПРШТИ! Врела, слатка, сочна и зрела Моника Белучи мушкарце још увек обара с ногу! Њена тајна је у... (ВИДЕО)

Филмска дива Моника Белучи је мајка две девојчице, Деве и Леони, а својом лепотом и даље очарава свет. 

Моника Белучи (Фото: Јутјуб)

- Ја сам као зрела крушка, предивно зрела. Врло слатка и сочна - рекла је Италијанка која према вежбању има однос у којем се измењују љубав и одбојност – где одбојност има превагу. Не сматра себе ни дебелом ни мршавом, нити то жели да буде, па зато вероватно нико неће затећи ову 173 цм високу и 58 кг тешку глумицу на траци за трчање.

 

- Одласке у теретану немогуће је ускладити са мојим начином живота. Да устанем у пет ујутро да бих у теретани почела да вежбам у шест? Не долази у обзир! Уместо напорног вежбања у теретани, ја често облачим црно. Много је практичније и забавније - рекла је лепа глумица. 

Моника има режим вежбања који је умерен и лежеран, укључује пливање, трчање и јогу. Четири пута недељно плива по 45 минута и уверена је да је то најбољи начин да остане у одличној форми. Повремено се бави и кик-боксом и капуером под утицајем бившег супруга, великог заљубљеника у спорт, француског глумца Винсента Касела. 

- Ја сам као морски пас. Увек сам у покрету, морам бити да бих била жива. Ипак, понекад, за своје добро, жена мора да нађе начин да мирује и буде лења. Заправо, рекла бих да сам пола морски пас, а пола Медитеранка. 

Италијанска лепотица сигурно није једна од оних глумица које се изгладњују. Ако је потребно да за одређену улогу изгуби који килограм, једе месо, рибу и поврће и врло брзо смрша. Али драже јој је кад јој се укаже улога за коју мора да се угоји. 

Што се тиче љубави према храни, права је Италијанка: једе све, али највише воли италијанску кухињу. Најдраже јело јој је тестенина са пармезаном. Њен план исхране одређен је величином порција, а не врстама намирница. Овај план јој омогућава да једе све што пожели, под условом да контролише величину порције. 

Давид Драгојевић признао шта заиста осећа према Александри Суботић. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер, zenskimagazin. rs


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Један од филмова у коме је Моника најфаталнија

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА