Најновије

"Народ се пеца на Дачићеве изјаве, а управо је његов потпис омогућио Шиптарима да..." (ВИДЕО)

Председник СНП Наши Иван Ивановић упутио је жестоке оптужбе на рачун председника СНС Александра Вучића и лидера социјалиста Ивице Дачића. Како Ивановић каже обојица су упрљали руке сарађујући са криминалцима.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

„Вучић говори да он нема никаве везе са криминалом, мафијом са нарко дилерима, има! То је његова ударна песница, на улици преко које практично одржава своју власт. Све то веома добро знају полиција и српске безбедоносне службе, али ћуте“ рекао је Ивановић гостујући у емсији Ауторитет.

Он је објаснио да СНС влада на страху.

- У друштву се ствара таква атмосфера да свако ко је против Александра Вучића, јавно или тајно ће на неки начин бити кажњен, или ће бити избачен са посла, или ће му деца бити избачена са посла, блиски рођаци кога већ има или ће на крају крајева бити пребијен. То се дешава свакога дана – истакао је Иван Ивановић.

Иван Ивановић (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да су ватрене Дачићеве изјаве након гласања у Интерполу најобичнија маркетиншка кампања и да је Дачић својим потписом омогућио да тзв. Косово уђе у бројне међународне институције. 

- Народ се пеца на „Дачићеве изјаве“ заборављајући да је управо Дачић потписник Бриселског споразума који дозвољава Шиптарима пријем у међународне институције, објашњава Ивановић.

- Он им је омогућио да се учлањују у међународне организације, а сада прозива Курца и даје којекакве изјаве“, каже Ивановић и додаје да је то крајње неозбиљно и да су на власти подмукли и лукави људи.

Ивановић је поново изнео оптужбе на рачун Војислава Шешеља, али је изнео своје оцене и о остатку опозиције.

Погледајте целу емисију: 

Шта је Младен Обрадовић рекао о дешавањима на КиМ погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда/Koмерсант

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА