Најновије

БРАНКА МИЛИЋ СЕ ОПОРАВЉА УЗ ЛЕКОВЕ! Сигурна је у Амбасади Србије, али Милогорци не престају да се иживљавају! (ВИДЕО)

Бранка Милић, оптужена за покушај тероризма на дан парламентарних избора у Црној Гори 16. октобра 2016, опоравља се после стреса који је претрпела током судског процеса у судници Вишег суда у Подгорици.

Бранка Милић (Фото: Јутјуб)

Она се од петка налази у Амбасади Србије у Подгорици. Бранка се одлучила за такав корак тек када јој је Виши суд одредио нови притвор због опасности од бекства, јер је на суђењу саопштила да више неће присуствовати претресима. Њен адвокат Југослав Крповић казао је да је особље Амбасаде прихватило на најбљи могући начин, омогућивши јој да се окрепи и одмори.

- Бранка је много боље, одморила се, пије лекове и полако се опоравља. Засад је ту и видећемо шта ће се дешавати наредних дана. Овде је на сигурном, и црногорска полиција је не може ухапсити - каже Крповић.

- Тешко јој је пало то што ју је судски вештак сликао нагу, без наредбе суда. Та кап прелила је чашу жучи и због тога је овако реаговала. Да то није урадила, питање је шта би се десило. Била је у ужасном стању.

"Бекство" Милићеве отворило је прави "рат" на друштвеним мрежама. Високи функционер подгоричког ДПС-а и заменик директора Агенције за становање главног града Ненад Вујошевић предњачио је у увредама - "ћерај стоку из Црне Горе..." Ту његову поруку на "Фејсбуку" нико из Демократске партије није осудио.

Објављен нови списак за хапшење Срба. На њему су министри и судије. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бранка Милић и Стеван Симијановић као гости у емисији “Огледало” на РТВ Српска

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА