Најновије

ОПШТА УЗБУНА НА КРИМУ! РУСКА ФЛОТА У ПРИПРАВНОСТИ! Украјински бродови опасно пришли Кримском мосту!

Руска федерална служба безбедности (ФСБ) објавила је фотографије инцидента близу новоизграђеног моста. Украјина оптужила Москву за провокацију. Три брода украјинске морнарице прешла су поморску границу Русије и Украјине и иду ка мореузу Керч и новоизграђеном мосту који спаја Крим и Русију, саопштила је јутрос руска Федерална служба безбедности (ФСБ).

Руски ратни бродови (Фото: mil.ru)

- Овог јутра у 7 часова по московском времену, три пловила украјинских оружаних снага прекршила су Конвенцију УН о поморском праву како би прешла руску границу – наводи се у саопштењу.

Та служба је такође објавила фотографије пловила у пратњи руског патролног брода, додајући да они изводе опасне маневре и не слушају наређења.

Украјинска страна, која не признаје Крим као део Русије, оптужила је Москву за провокацију током, како су навели, рутинског премештања снага између Црног и Азовског мора. Такође је наведено да је руски брод ударио и тешко оштетио једно пловило.

Хемијски напад милитаната на Алеп је кап која је прелила чашу. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости, RT

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Колико је велика тензија била и остала најбоље показује и овај снимак сусрета руских и украјинских копнених снага пре четири године на Криму

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА