Најновије

ЦРНОГОРСКА ВЛАСТ ЛАЖЕ: Списак непожељних особа је виђен (ВИДЕО)

У држави у којој је срушена ловћенска капела, у којој се прогања Његош, никакво изненађење није што се прогања један Матија Бећковић, Чедомир Антић, Александар Раковић и Дејан Мировић.

Црна Гора (Фото: Јутјуб)

Влада Црне Горе лаже, ја сам лично видео списак непожељних особа. Не бих објавио текст и покренуо целу причу да нисам видио списак, казао је у емисији „Недеља у петак“ уредник портала ИН4С Гојко Раичевић, коментаришући последња дешава у Црној Гори, где су контрадикторне изјаве о постојању списка којим се забрањује улазак четворици српских интелектуалаца дали МУП и Влада Црне Горе.

„Брине ме чињеница да Црна Гора из дана у дан, у континуитету, већ дужи временски период клизи у фашизам“, казао је Раичевић.

Он је цитирао тадашњег и садашњег председника Црне Горе Мила Ђукановића који је на додели Његошеве награде песнику Матији Бећковићу 1998. године казао да се „Бећковићево песничко дело уврстило се у свевремне споменике слободној Црној Гори“ те да је тиме „досегло достојност Његоша и имена на Биљарди на Цетињу“.

„У држави у којој је срушена ловћенска капела, у којој се прогања Његош, никакво изненађење није што се прогања један Матија Бећковић, Чедомир Антић, Александар Раковић и Дејан Мировић“, напоменуо је уредник ИН4С.

Подсетио је и на „појаву звану Николаидис“ који је у свом тексту у „Слободној Босни“ увредио Херцегновљане, да би касније добио привилегије од државе и националну пензију од преко 700 евра.

Нарочито је истакао његову изјаву након што је на једном скупу, на којем је било присутно целокупно руководство Републике Српске, патријарх са свештенством, откривена постављена бомба. Андреј Николаидис је тада незадовољно казао да је „штета што се није детонирала јер би тиме била извршена небеска правда“.

„Изјаве какве даје овај ‘створ’ никада нећете чути да долазе од Бећковића, Антића, Мировића и Раковића“, нагласио је Раичевић.

Да ли ће Интерпол примити у чланство самопроглашену творевину Косово, погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војска ЦГ забранила полагање цвећа жртвама НАТО агресије

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА