Најновије

ОТКРИЛА ИСТИНУ О СМС ПОРУКАМА: Нада о Јелени и "смс порукама"

"Рекла сам полицији да нисам видела поруке које је Јелена добијала. Да сам знала ништа не бих говорила, али сада више ништа није битно", рекла је потресена Нада Топчагић за портал Курира.

Јелена и Нада - у срећна времена (Фото: ЈуТјуб)

"Руку бих могла да ставим у ватру да је то чиста породица и никаква љубомора није постојала. Никада није он подигао глас на њу, нити је она на њега. Она никада није била љубоморна. Није једноставно била таква девојка, није стизала да буде од силних обавеза, а Зоран је био поносан на њу. Мислио је да је најлепша и да најбоље пева. Да је љубоморан, не би је пуштао да иде у теретану сама", рекла је Топчагићева о односу који су имали Јелена и Зоран.

"Нисам била са њима ноћ и дан, али би ми некада рекла нешто, видела бих да је била уплакана. Никада није био повишен тон код њих. За мене је она била девојка, ето како се понашала", рекла је певачица, коју је смрт младе колегинице веома потресао.

"Не могу да идем нигде, само до продавнице да узмем новине и назад, не могу да верујем шта се дешава, све их знам и ово је велики шок", рекла је певачица.

Убијена Јелена Крсмановић Марјановић Наду Топчагић звала је музичком мајком и много времена су проводиле заједно. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА