Најновије

СПИСАК ЗА ОДСТРЕЛ: Ми-6 планирао убиство још 30 људи после Ђинђића!?

На основу транскрипата разговора које је објавио Српски телеграф, а о разговорима које су наводно водили Ендру Монктон (Ми-6) са Дејвидом Блеком може се наводно закључити да они имају везе са убиством некадашњег премијера Србије Зорана Ђинђића, али ту су и наводни разговори Моктона са бизнисменом из Сурчина под кодним именом Марко.

Ђинђић (Фото: Јутјуб)

Први разговор Монктона и Марка (11. март увече – ноћ пред убиство Ђинђића)

Марко: Такву акције не одрађују курве или неки просечни оперативци. Провући се поред обезбеђења које вас прати и осталих мера заштите. То је уметност, Високообучени професионалци су у питању.

Монктон: Да, вероватно си у праву. Али то сада и није битно... Слушај, предстоји акција у којој морате и ви да узмете учешће.

Марко: Знам. Већ су ме обавестили.

Монктон: Овде у Београду очекујемо неке проблеме. Провинцију је много лакше контролисати него Београд. Ја ћу бити ван града неколико дана, а можда и краће, зависи. Па се онда враћам. Јеси ли се чуо са Чедом? Да није опет... Знаш... (смех)

Марко: Чули смо се. Он је у Италији, наводно, неким послом. Ваљда за ове. Добар је он, само му треба неко да га балансира и води.

Монктон: Овде је све мобилно. Јави му да одмах дође и буде поред нас неколико дана. Обезбеди му све што треба. Требаће нам сада.

Марко: Нема проблема. Сматрајте то завршеним. Још сутра ћу га довести овде.

Монктон: Само пожури, молим те.

2. Имаћете свој моменат за освету (Неколико сати пре атентата)

Мо: Да ли си пренео Чеди Јовановићу да треба да се хитно врати у Београд?

Ма: Јесам. Пронашао сам га.

Мо: И када долази? Надам се да схвата озбиљност ситуације!

Ма: Па, не баш. Прво је био одлучно против. Тврдио је да нема потребе да се врати у Београд, да је све у реду, да то што има може да сачека његов повратак. Ја, наравно, нисам хтео да му кажем о чему се ради...

Мо: Наравно, то је паметно. Треба комуникацију ограничити на усмену након последњег развоја догађаја.

Ма: Онда сам му суптилно ставио до знања да, ако се не појави, може свашта да се деси. Мислим да је схватио поруку. Он је млад и зато му треба толарисати доста ствари, али увек оне најбитније разуме.

Мо: Да, да... Несумњиво се ради о најталентованијем политичару код вас. Молим те, обезбедите му све што је потребно и нека га твоји људи штите. Сместите га ван Београда и строго контролишите његово кретање. Он не сме ниједан покрет да направи, а да ти не знаш. Да ли зна да шта је у плану Б?

Ма: Нема појма. Не брини, разуме се да ћемо га држати на оку.

Мо: Реци ми, шта мислиш, како ће он реаговати када будемо склонили његове дојучерашње пријатеље? Ове из Земуна?

Ма: Он је прагматичан дечко. Разумеће (смех)... Ма где се с њима спетљао. Ја им не бих опростио после онога када су нам минирали оне машине за асфалтирање.

Мо: Имаћете свој моменат за освету. Не брините.

3. Убијаћемо и политичаре (Неколико сати пре атентата)

Мо: Одређен је круг људи, инсајдера, који ће синхронизовано откривати злодела Легије и других, који ће бити оптужени. Елиминисањем "земунског клана" скидамо бреме одговорности с многих у Влади Србије. Жртвена јагњад, то је њихова улога у овом тренутку!

Ма: Мислим да ће се опирати. Већ неко време су у дубокој илегали.

Мо: Не брини, наћи ћемо их већ. Без обзира на то колико новца имају и ко је све до сада стајао иза њих. Кад их добро нагазимо... Ипак, једну ствар сам научио у овој земљи. Овде се све може купити. Да човек нестане или да се појави, сасвим свеједно, неће имати куда. Испливаће на површину.

Ма: Какав је план? Шта ћемо с њима?

Мо: Види, пошто смо проваљени за план А и кад Ђинђић није пристао да да зелено светло за операцију, немамо много избора. Они ће нам послужити да оптуже Коштуницу, радикале и ове људе које треба...

Ма: Да ли постоји списак?

Мо: Наравно. Неких тридесетак људи, размишљамо и о ликвидацији, не би било лоше. Они треба да кажу: ,,Ми смо то радили по њиховом налогу." У камере да кажу и онда...

Монктон касније, према транскриптима, наводи да ће "и политичари бити означени као криминалци и тако убијани". 

Оружане снаге Русије добиће дронове који ће стизати до Шпаније и Канаде. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ - Зоран Ђинђић је од Бога кажњен због изручења Милошевића!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА