Најновије

СКАНАДАЛ! Шешеља Гоцин бивши покрао у "Паровима"! (ВИДЕО)

Лидер Српске радикалне странке др Војислав Шешељ је као и сваког викенда био водитељ у ријалитију "Парови", међутим, није могао ни да претпостави да ће управо у току вођења програма бити покраден.

Наиме, док је Шешељ дискутовао на разне теме са учесницима овог ријалитија, са леђа му је пришао Иван Маринковић, који је полако извукао моблини телефон из његовог џепа.

Маринковић је након крађе ставио Шешељев телефон у свој џеп и наставио да седи за столом са лидером радикала и осталим учесницима ријалитија. Међутим, после пола сата Иван је искористио прилику док се Милутин Радосављевић Мили свађао са гостима из студија и напустио дневну собу, а тада се бацио на посао како би истражио Шешељев телефон.

Иван је читао Шешељеве поруке и гледао фотографије, а онда се вратио за сто и наставио да седи са политичарем и осталим такмичарима као да се ништа није догодило. Међутим, када је лидер радикала требало да напусти вилу "Парова", Иван је одлучио да открије да је опљачкао Шешеља.

- Ја сам ти узео телефон из џепа одмах када си ушао у вилу. Лагано, са два прста сам извукао. Нисам га откључавао, али имао си пропуштен позив од Александра. Извини, хтео сам мало да се нашалим, немој да се љутиш - рекао је Маринковић, држећи политичарев телефон у руци. Када је чуо шта му Маринковић говори, Шешељ се шокирао.

- Немам речи! Овако нешто никада нисам доживео. Свака ти част, прави си шанер. Ипак, морам да проверим да ми ниси нешто чачкао по телефону - рекао је Шешељ, који је куцао шифру како би откључао телефон. Међутим, Иван га је опет шокирао.

- Видео сам која је шифра у питању! 333444, та је - рекао је Маринковић, а Шешељ није могао да верује да је Иван успео за кратко време да открије и његов тајни код за приступ мобилном телефону.

То можете погледати на снимку испод од 3:32:41

Подсећамо, Иван је пре пола године признао уживо у програму да је пре неколико година у једној продавници крао намирнице, због чега је условно кажњен.

- Украо сам робу у вредности од 100 евра! Међутим, нисам крао смрдљиви сир, како се причало, већ буђолу! То је веома скупа салама. Препознали су ме и ухватили. Добио сам условну казну. То је цела истина - рекао је тада Маринковић.

Ако Шиптари упадну са војском на север Косова, како ће Запад одбрусити Србији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА