Најновије

РУСКА ЉУДИНА! ФБИ ГА ИСПИТИВАО! УЗ СРПСКЕ ПЕСМЕ ИДЕ У БОРБУ! Следићете се када видите како ММА легенда улази у ледену воду! (ВИДЕО)

Легндарни ММА борац Федор Емељаненко био је и остао неприкосновен у једном од најбруталнијих планетарних спортова. Сви су се питали у чему је тајна његове дуговечности у ММА рингу и због чега ни један противник не може да му парира. Неколико година по повлачењу 'последњег императора' откривен је један занимљив детаљ везан за све његове успехе.

Федор Емељаненко (Фото: Јутјуб)

Наиме, он воли да се купа у залеђеним руским рекама. Тако, како воли да каже, током читаве каријере скупља снагу и очвршћује своје тело и дух. Оно што је било занимљиво јесте да су га Срби снимили како улази у залеђену реку, док су се они смрзавали на обали и коментарисали како је Рус храбар. Федор се нашалио на рачун сниматеља речима како нису довољно храбри да понове његов поступак. Пре уласка у воду Федор се прекрстио и помилио Богу.

Oвај борац је у Србији постао популаран по својим уласцима у ринг. Наиме, приликом уласка у дворану и пред почетак борбе често је тражио српске патриотске песме, а више пута је нагласио како веома поштује Србију и њену историју.  У жижи јавности нашао се скоро када је био на испитивању код ФБИ агената због сумње у сарадњу са обавештајним службама. Легендарног ММА такмичара посетили су у хотелској соби агенти савезне криминалистичке полиције (ФБИ), потврдио је његов менаџер Џери Милен.

- ФБИ је дошао у хотел и тражио Федора. Били су јако љубазни. Попричали су с Федором неколико минута, причали су са мном. Јако су "кул" екипа, то је све што могу да кажем - рекао је Милен.

Менаџер је додао је да је био изненађен посетом, као и да су агенти били присутни у хали током Федорове борбе. Спекулише се да је Федор Емелианенко на мети ФБИ због веза са руским председником Владимиром Путином, као и америчким председником Доналдом Трампом и његовим личним адвокатом Мајклом Коеном. Емелианенко и Трамп се повезују још од 2008. године, када се Рус борио у оквиру промоције "Афликшн", а Трамп био један од сувласника организације у којој је Коен имао функцију главног директора.

Коен се тренутно налази под криминалном истрагом због могуће преваре и проневере новца. ФБИ је недавно претресао Коенову канцеларију у Њујорку тражећи информације везане за секс скандал с порно звездом Стефани Клифорд, којој је уочи председничких избора платио да ћути о афери коју је наводно имала с Трампом 2006. године. Такође, Коен је повезан и са евентуалним мешањем Русије у председничке изборе у Америци 2016. године.

Са друге стране, "Последњи император", како зову Федора, је дугогодишњи пријатељ са председником Русије Владимиром Путином. Путин је често долазио на његове мечеве, а једно време је био и промотер борилачких спортова у оквиру руског министарства спорта.

Боксерски свет подрхтава. Кличко најављује повратак. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте пет Федорових најгорих борби 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА