Најновије

ЖЕСТОКА ДИСКУСИЈА У СТУДИЈУ ЗБОГ ВУЧИЋА: Да ли председник купује време или је искрени дефетиста и послушник запада? (ВИДЕО)

Мада оба госта најновије "РасПравде" - канадски новинар и политиколог Џон Боснић и новосадски политичар Мирослав Паровић - често имају благонаклон став према председнику Србије, у овом својеврсном "скенирању" гласача Александра Вучића ипак су признали да вођа "напредњака" у погледу најављиваног "разграничења" са окупираним Косовом и Метохијом, за које се увелико залаже, заправо највише стрепи управо од свог бирачког тела.

Зарковић и Боснић (Фото: Јутјуб)

Eмисију су обележиле жестоке расправе између аутора и водитеља Миодрага Зарковића и Џона Боснића. Боснић је рекао да иза попустљивих и западу улагивачких изјава Александра Вучића стоји његов покушај за куповину додатног времена, дом Зарковић верује да де Вучић искрен у свом дефетистичком и улагивачком односу према КиМ.

У жару расправе Боснић је чак рекао да је Зарковићево размишљање “сељачко” што је додатно подгрејало тензије у студију.

Мирослав Паровић (Фото: Јутјуб)

Паровић је рекао да много политичари греше заснивајући своју политику на свом односу према Вучићу. Он се, упркос блоском односу Срба према Русији, заложио за војну неутралност сматрајући да је она најбоља за Србију. 

Оптужбе да је Вучић дао сагласност на формирање тзв. војске косова погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА