Најновије

ПАНИКА! ИДУ РУСИ! Два човека утерали страх у кости целој британској армији!

Министарство одбране Велике Британије је послало упозорење у све своје касарне и војне базе после покушаја новинара руског Првог канала да уђу на територију штаба 77. бригаде, пише Дејли мејл.

Британска војска (Фото: Јутјуб)

Према информацијама британског листа, британска војска је 21. новембра приметила руског новинара Тимура Сиразијева и камермана Дмитрија Волкова како поред ограде са бодљикавом жицом испред штаба 77. бригаде снимају репортажу. Додаје се да је Волков седео у аутомобилу и да је снимао са сувозачевог места.

Лист наводи да је информација о овој ситуацији била хитно саопштена британском министру одбране Гејвину Вилијамсону, и да је војна контраобавештајна служба одмах започела истрагу.

Војсци која се налази у базама је наређено да одмах обавесте полицију у случају да примете нешто слично и да се са таквим лицима не упуштају у разговор. Лист додаје да британски војници не могу да задржавају лица као полиција.

У упозорењу које је послато свим британским војним базама се налази слика новинарске акредитације Сиразијева и аутомобила Тојота Авенсис, који је примећен код штаба 77. бригаде.

Како се Украјина враћа у 1941. годину, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Британска војска

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА