Најновије

СЕКС НА ПРВОМ САСТАНКУ?! Ево шта мушкарци заиста мисле о томе!

Да, времена су се променила и многе традиционалне вредности нису опстале. Ипак, шта када је секс на првом састанку у питању? Прочитајте одговоре мушкараца.

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

За

“Нећу вас лагати, спавао сам са много уметница и схватио да су много отвореније када су у питању сексуални апсекти везе. Мушкарци воле када је неко спонтаног духа, па је секс на првом састанку у том случају океј, али са правом женом. Не мислим да ће секс на првом састанку имати везе с оним што се одвија касније“, каже Марко (27).

“Мислим да секс на првом састанку зависи од тога да ли ћете касније зажалити“, каже Урош (25) – “Мене у бару увек привуку девојке које су мало безобразне. Не желим да звучим погрешно, али ни не желим да водим прво вече кући узорну девојку. То би ми уништило шансе код ње.“

“Ако ја осећам тебе и ти осећаш мене, а обоје смо одрасли – зашто да не? Ако обоје желимо и свесни смо својих осећања онда не видим зашто бисмо одлагали секс до трећег састанка“, признаје Огњен (33).

Има нешто у женама које те оставе да чекаш

“Први пут сам изашао с девојком за коју нисам био много загрејан и надао сам се да ће ме позвати код себе када завршимо с вечером. Када то није урадила, био сам пријатно изненађен, упркос очекивањима. Схватио сам да и ја желим да сачекамо и што ме је више терала да чекам то ми се више допадала“, каже Илија (29).

“Пријатно је срести некога ко не жели одмах да пружи себе као на тацни. Не мислим да то значи да су жене лаке ако имају секс на првом састанку, али свакако ме привлаче жене с којма увек имате нечему новом да се радујете. Данас се све своди на тренутну сатисфакцију, зато ми је занимљивије ово друго“, каже Тома (35).

“Када смо моја девојка и ја први пут изашли, напустили смо бар страсно се љубећи на улици. Био сам готово сигуран да ћемо продужити код ње у стан. Онда је она прекинула све, записала мој број и села у такси. То уопште нисам очекивао, буквално као сцена из филма, али нисам могао да престанем да мислим на њу целу ноћ. Следећег дана када ми је писала, био сам још заинтересованији за њу“, каже Мики (28).

Нe

“Ако жели да имамо секс исте вечери, ја сам за. Ипак, нека не очекује да ћу је позвати сутра – или било који други дан после тога“, искључив је Милан (38).

“Мислим да већина мушкараца неће ово рећи у страху да их не прогласе папучарима, ми заправо волимо када девојка не иде у кревет с нама прво вече. Волимо да чекамо и да вас упознајемо. Ми заправо волимо када вас водимо на прецењене вечере и после кукамо о томе. Волимо када нас терате да чекамо јер је то невероватно привлачно! Када будете спремне, прави ће бити ту“, објаснио је Никола (30).

“Ако спавам с тобом на првом састанку, то је супер, али никада више нећемо бити ништа више од тога јер нећу моћи да те гледам као потенцијалну девојку. Увек ћеш само бити девојка с којом сам имао секс на првом састанку“, Александар (33).

Прочитајте ОВДЕ шта радити када пенис одбија послушност.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Топ 5 чиљеница о сексу за које нисте знали.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА