Најновије

ДНР: Напади све јачи - нема више никаквог примирја

ДНР - Власти Доњецке народне Републике су саопштиле да су удари и напади украјинске армије из дана у дан све јачи и да се више не може говорити ни о каквом примирју.
Украјинска војска (Фото: ЈуТјуб)

Украјинска војска (Фото: ЈуТјуб)

Министарство одбране ДНР је напоменуло да су украјинске власти признале да у Донбасу има све више оружаних сукоба. Андреј Љисенко, представник оружаних снага Украјине, рекао је да ће Украјина применити тешку артиљерију уколико дође до отпора од стране ДНР, подсећа министарство одбране ДНР. Украјинске власти говоре о провокацијама са наше стране, али је јасно да ми немамо никакав мотив за било каквим провокацијама, објашњава се у саопштењу ДНР. У саопштењу стоји да упозорење Љисенка јасно говори да они траже оправдање да примене тешку артиљерију коју су довлачили месецима уназад на линију разграничења. Подсећамо, и мисија ОЕБС-а у Украјини је у више наврата апеловала на украјинске власти због кршења Минског споразума и довлачења артиљерије у близину линије разграничења са Донбасом.
Прочитајте још:СВРАКА ПОПИЛА: Порошенко прети Русији ратом – тражи оружје од НемачкеСиријска армија на руском тенку Т-90 гази терористе код Алепа (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА