Најновије

ТАТА П*ЦА МАМУ, ДОК МАМА КУКА КАКО ЈЕ БОЛИ: Дете је посматрало ову сцену и нико нема проблем са тим! (ВИДЕО)

На Интернету се дели видео дечака који објашњава како његов "тата п*ца маму" и нико нема проблем са тим. Наиме, снимак датира још из 2016. године, али га је неко тек недавно открио, па се сада масовно шерује и изазива лавину коментара.

Дечак који је посматрао секс између родитеља (Фото: Јутјуб)

Није познато када је и где заиста снимљен видео, нити је познат идентитет детета, међутим, у овом је случају кључно то како се ми као људи односимо према оваквим садржајима.

Када је време да се замислимо какве смо то особе?

Међу бројним коментарима испод спорног видеа налазе и они који су се свему слатко насмејали. 

Дечак у видеу објашњава како његов тата "п*ца маму", а он лежи на кревету. Ово дете се понаша као да је полни однос пред њим сасвим нормална ствар.

Једино што мучи овог дечака је то што његова мама током односа изговара: "Ах, ах. Боли, боли!"

Наиме, дечак то види као својеврсно малтретирање његове мајке и чак бесно објашњава шта би учинио оцу како би му узвратио бол који он наноси његовој мајци.

Јасно каже: "Дође ми да скочим са кревета и да му уврнем јаја и да га питам да ли га боли!"

Када сам погледала снимак, прво што сам се запитала је - какав то родитељи треба да имају разлог који би их оправдао да воде љубав пред својом децом?

Следеће што ми је пало на памет је - да ли има последица по дете ако константно присуствују сексуалном односу својих родитеља?

- Пре свега, морам да напоменем да се често дешава да су снимци које гледамо на YоуТубе-у права намештаљка и да њима људи само желе да привуку пажњу - каже психотерапеут, Светланка Кнежевић, и додаје:

- Али ако узмемо да се стварно догодило то што дечак препричава, онда би требало указати људима около да то није правило, није уобичајена појава у нашем друштву. Ово би могло да се посматра као својеврсни инцидент! - објашњава психотерапеут Кнежевић.

Како каже, дешава се да дете случајно види делић сексуалног односа својих родитеља и чак и то је довољно да се дете трауматизује.

- Такву децу, поготово осетљивију, неопходно је одвести на психотерапију како не би имали последице у даљем животу, јер они касније могу да покажу страх од љубавних и сексуалних односа, или да имају друге проблеме током секса - изричита је психотерапеут Светланка.

Психотерапеут наглашава да постоје и они родитељи који су психички оболели.

- За њих би било карактеристично да имају однос док дете гледа, јер они нису ни свесни реалне ситуације. Али овакве околности су ретке. Не заборавите да постоји и појам сексуално злостављање деце и оваква потенцијална ситуација би се управо везивала за тај појам. Е, сад, зашто нико није реаговао? На то питање не би требало ја да одговарам - закључује Кнежевић.

Када је овај дечак у питању, испод његовог снимка се поред згражавања могу наћи и "смешни" коментари, па чак и вицеви. Ме]утим, све су чешћи садржаји на друштвеним мрежама који приказују насиље или друге бизарне ствари, а који истовремено наилазе на одзив великог задовољства међу људима и на хумористичне коментаре.

Не би требало да буде нормално да нас забавља нешто тако озбиљно као дете које можда никада неће моћи да води нормалан живот.

Како је овај видео шерован преко 750.000 пута не могу да се не запитам ко претерује? Они који су снимали дечака како прецизно причао о свом доживљају маминог и татиног секса? Они који су то објавили на друштвеној мрежи? Или они који то шерују јер их забавља?

Проблем је у успостављању нових етичких норми које су дошле са експанзијом друштвених мрежа. Људи данас немају потребу да било шта пријаве полицији или, у овом случају, социјалној служби.

Уместо тога, ако су огорчени они дижу свој глас на фејсбуку, твитеру и сличним мрежама. Исто то раде и кад им је нешто смешно. На тај начин се губи тежина озбиљности неке ситуације. А још горе од свега је то што је мало ситуација у којој је неко преузео одговорност за објављени садржај.

Све и да је ова прича намештена, ја желим да деца која су заиста сексуално узнемиравана на овај начин добију адекватну подршку и помоћ.

Желим да пријавим свима вама да су многа деца на нашим просторима угрожена. И зато вас молим да обратите пажњу на то шта се дешава око вас и помозите немоћнима.

Радник банке мастурбирао на радном месту док су клијенти пролазили поред њега. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА