Најновије

УЧИТЕЉИЦИ ЈЕ НЕШТО ПУКЛО У ГЛАВИ: Из чиста мира узела маказе и почела да шиша ученике и пева химну САД (ВИДЕО)

Маргарет Гицингер (52), учитељица из Калифорније, ухапшена је након што су је ученици пријавили директору због злостављања на часу. Она је из још непознатог разлога извела ученика испред целог разреда, почела да пева химну и маказама му сече косу.

Прсла...(Фото: Твитер)

Када је схватио што се догађа, ученик је устао, али му је учитељица наредила да поновно седне. Ученик је послушао и остао без још неколико праменова косе, а онда је поновно устао. Учитељица је кренула у потрагу за новом жртвом и тражила добровољце, а када се нико није огласио, напала је маказама дугокосу девојку.

Ученици су у том тренутку схватили да је ђаво однио шалу и побегли из учионице, а све су успели и да сниме. Инцидент су пријавили директору, који је позвао полицију, а учитељица је убрзо ухапшена и одређена јој је кауција од 100.000 долара.

Ученици тврде да је такво понашање било сасвим неочекивано јер учитељицу знају као драгу и насмену па не знају што је био узрок таквог суманутог понашања. Али Гицингерова је већ била суспендована 2007. и 2016. године, али разлог није познат.

Радник банке мастурбирао на радном месту док су клијенти пролазили поред њега. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Dnevnik.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА