Најновије

MИША ВАЦИЋ: Ко стоји иза протеста „Стоп крвавим кошуљама“?

У Београду је група политички пропалих пустолова организовала нестраначки протестни скуп под називом „Стоп крвавим кошуљама“! Овај неполитички скуп ипак је политички мотивисан грабежом за власт, налогом стране агентуре и заваравањем јавности.

Протестна шетња (Фото: Јутјуб)

Пише: Миша Вацић, Српска десница

Овај скуп би био оправдан и разумљив, да је организован у знак солидарности нашем народу који у Јужној српској покрајни води битку против шиптарског екстремизма. Међутим, скуп је организован уз јасне инструкције оних који дају подршку и Хараднију и осталим злочинцима. Само подсећања ради, Харадинај је отворено прети председнику Републике Србије Александру Вучићу речима да или ће признати Косово, или ће га рушити. И ето, отуд петоколонаши НАТОа у сред Београда. Вероватно им је Рамуш платио аутобусе и сендвиче, за те професионалне пиштаче…

Организоване групације либералних протестаната, доведене у Београд из свих крајева Србије, носиле су српске заставе, иконе православних светитеља и велики број пиштаљки и труба како би створиле привид бројности учесника овог срамног ријалитија. Лицемерје организатора видело се када је приказана бела кошуља офарбана црвеном бојом, а праве крваве униформе српских војника из ратова су током њихове власти деградиране и на сваки начин морално упрљане.Све оно што лажни опозиционари приказују на митингу њихов је непријатељ.И застава државе и православна духовност које су немилице газили рушећи све традиционалне вредности српског народа.У групама које су учествовале у овој трагикомичној представи страних експозитура могао се видети и већи број професионалних демонстраната,беспосличара и тзв.сендвичара које плаћа фондација Сорош.Када треба рушити институције система,новац се не штеди!

Организацију протеста „Стоп крвавим кошуљама“ воде дефектне политичке марионете Запада,некадашње вође Србије у светлу европску будућност! Од петооктобарског пуча 2000. године па све до 2012.године, лидери у оквиру тада владајућег ДОС, успели су да униште готово све елементе националног достојанства и реда у нашој земљи. Уз многобројне и „неовисне“ НВО, лажни опозиционари активирају се против баука којег су сами креирали током 12 година анационалне владавине.Они тог баука називају „политичко насиље режима“ према неистомишљеницима! У (не)политички протест „Стоп крвавим кошуљама“,политички пигмеји истурају јавне и „угледне“ личности.Занимљиво је да овај протест пада у време ескалације могућих сукоба на северу јужне српске покрајине.Држава Србија налази се у позицији између чекића и наковња. Непотребно је наглашавати претње албанских сепаратистичких структура војним акцијама против српског цивилног становништва на Косову и Метохији. Албанске активности добијају отворену подршку појединих западних држава против Србије. Овде се интереси опозиције и Албанаца поклапају. Шта на протесту ради Рада Трајковић, док се на КиМ догађаји драматизују из сата у сат? Главна политичка мета српских либерала и Албанаца је председник државе Александар Вучић. Стављајући печат кривице за све проблеме на српског председника и народ чији је представник, јавност се плански затрпава лавинама дезинформација. Ова антидржавна делатност у информативном спиновању назива се специјални или мрежни рат.

Mиша Вацић (Фото: Српска десница)

„Угледне“ личности протеста у Београду били су Мирјана Карановић, Сергеј Трифуновић, Никола Којо и још понеки “забринути“ псеудо-либерални грађанин. „Уметница“ Карановић је јавно подржавала НАТО агресију.Многи од њих наш народ су оптуживали за геноцид,ксенофобију и примитивизам.Сада вуку латиничне транспаренте и певају косовске песме.Нема краја лудилу петоколонаша.У Београду већ има довољно „знаменитих“ алтруиста попут Јелене Милић која промовише „лековитост“ осиромашеног уранијума или либералке Мариника Тепић којој све српско мирише на фашизам и геноцид!Где је ту „репресија Вучићевог режима“,сем чињенице да је Србија једина демократска држава региона!

Ко стоји иза протеста „Стоп крвавим кошуљама“?Политичари који су се обогатили на рачун свих грађана Србије,господа из бивше досовске власти!Ђилас,Јанковић,Јеремић,Стефановић и остали су са државних функција изборном вољом грађана збачени као мултимилионери,а данас заводе људе политичким лажима!Заборављају на штетне политичке и економске потезе којима су државу и грађане довели на ивицу пропасти?Тужбалице о политичком насиљу  режима нису се чуле током лоповске транзиције када је стотине хиљада радника остајало на улици а привредни гиганти продавани у бесцење!Грађани Србије нису заборавили медијски мрак,акцију „Сабља“са хиљадама ухапшених неистомишљеника,уништење армијских потенцијала чиме је умањена безбедност читаве земље!Сада се махнито дивља српским заставама и патетичним тоновима националних песама у циљу нових подвала на политичкој сцени!Они који су браниоце Србије и хероје продали Хагу,данас видесмо као веће Срби од њих.То се никада не може и неће догодити!

Људи имају пред собом веће бриге од митинговања са плаћеницима страних амбасада који би вештачки изазивали грађанске сукобе!На државним органима остаје брига како ће се постављати према потенцијалним рушитељима уставног поретка у Србији.У моментима када се води велика дипломатска битка за национални опстанак, интерес свих грађана је да остану уз своју државу и сачувају мир.Организатори „неполитичких“ протеста имају резервну државу и девизне рачуне широм света,док већина грађана у Србији види своју једину земљу.Доказане марионете жељне су нових гомила зелених долара,а долари се морају зарадити,па се мора и „неполитички“ бунити!Баш као и онда када је паљена Скупштина! Стоп лажима као виду политичког насиља!

Остале текстове из рубрике Став читајте ОВДЕ.

Извор: Афера

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА