Најновије

А НИЈЕ ХТЕО РУКУ ДА ПРУЖИ: Мина се вратила и одмах под јорган с Ђексоном у цик зоре! С бока... (ВИДЕО)

Мина Врбашки и Нена Петровић вратиле су се синоћ кроз бараж у ријалити "Задругу". Посебно је било интересантно видети реакције Немање Ђериће Ђексона с ким је малолетна Мина била у вези и имала секс пред камерама пре њеног избацивања са имања у Шимановцима.

Ђексон и Мина (Фото: Јутјуб)

Ђексон јој се испрва није јавио, погнуте главе се склонио када ју је видео на вратима. Он је из кухиње, где је био у тренутку када је Мина ушла у "Задругу", отишао у спаваћу собу и легао на кревет, а затим о Мини и Нени причао са Владаном Војновићем Војкетом и Марком Јањушевићем Јањушем у дворишту
Међутим, убрзо је све било по старом, на несрећу за Јелену Крунић. Мина и Ђексон су се поново зближили, причали и љубакали у Белој кући. А пре одласка на спавање, Ђексон се увукао новој-старој учесници у кревет и заједно се с њом увукао под јорган.
Мина га је у једном тренутку загрлила с бока док се Ђексон склупчао, а потом су заменили улоге и причали о свему. Наравно, уз размену нежности.
Погледајте како је то изгледало у цик зоре у ријалитију "Задруга": Шта је Мина испричала Луни па је ова добила нервни слом погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Матора и Сања о свом односу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА