Најновије

ЗВЕЗДА ВЕЧЕРАС ДОЧЕКУЈЕ ЦСКА: Удар на „армију“ свом снагом!

Храбро, одважно и без залетања, тако ће играти Црвена звезда против ЦСКА.

Данас Звезда игра са ЦСКА (Фото: Промо)

Тренер црвено-белих Владан Милојевић најавио је да ће његови момци напасти руски тим у првом мечу шеснаестине финала Лиге Европе у Београду (18.00, ТВ). Црвена звезда је после 25 година дочекала пролеће у Европи, а садашња генерација не жели да се заустави, већ има намеру да испише нове странице клупске историје.
- Добро смо их анализирали, као и они нас. Имају свој стил игре, опасни су на прекидима, у контранападима. Видећемо како ће се понашати, нека остане тајна како смо се спремили. Имам неких дилема са састављањем тима, надам се да ћу до почетка утакмице да их отклоним на прави начин - рекао је Владан Милојевић и наставио:
- Међу 32 екипе смо дошли апсолутно заслужено. Играмо против великана и на нама је да изађемо и одиграмо што боље. Игра се 180 минута, у фудбалу је све могуће. Мислим да сам и досад показао да нисам тренер који калкулише. Напад је увек био најбоља одбрана! Ако кренете другачије да размишљате, то може да буде погрешно.
Потом је тренер Црвене звезде притисак пренео на гостујућу екипу.
- Највише смо се прибојавали да не играмо пред празним стадионом, али богу хвала, неће бити тако. Хвала људима из клуба и УЕФА. Даћемо све од себе, борићемо се. Нека они буду фаворити, а ми ћемо, као и досад, дати све од себе. Хук са трибина диже адреналин и само може да донесе додатну енергију. Нисмо били ни живи ни мртви прошлог викенда, чекали смо вест да ли ћемо играти пред публиком. Ово је велики догађај за Србију и регион, нека тај хук негативно утиче на противника - закључио је Милојевић.

Стиже 500 Руса

Навијачи Црвене звезде спремају специјалну кореографију за утакмицу против ЦСКА. Као и сваки пут кад у госте долази неки тим из те земље, преовладаваће мотиви братске љубави према Русији. Спремљена је специјална порука недавно преминулом глумцу и великом звездашу Небојши Глоговцу. Навијачи ЦСКА, којих се очекује око 500, биће смештени у специјалном сектору на стадиону.

Звездаштво

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић је у име фудбалера и стручног штаба изјавио саучешће породици глумца Небојше Глоговца:
- Веома тешко нам је пала његова смрт, био је врхунски човек и глумац. Желим му да тамо где је отишао и даље навија за Црвену звезду!

Долазак из Шпаније

Тренер ЦСКА Виктор Гончаренко у Београд доводи 20 фудбалера. Руси долазе директно из сунчане Шпаније, где су на припремама, а тамо ће се и вратити одмах после утакмице. На списку су: Акинфејев, Помазун, Кирнац (голмани), В. Березуцки, Фернандез, Набабкин, Васин, Игнашевич, (одбрана), Вернблом, Головин, Џагојев, Начо, Кучајев, Гордишенко, Хосонов, Миланов, Бистровић (везни ред), Муса, Витињо, Чалов (напад).
Како су се Делије опростиле од Глоговца погледајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Новак Ђоковић на утакмици Црвена звезда - ЦСКА
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА