Најновије

ШОК! Луна се гушила у сузама док се Слоба смејао и држао Кију за руку! (ВИДЕО)

Луна Ђогани, привукла је велику пажњу на себе уласком у ријалити Задруга, где је започела везу са ожењеним певачем Слобом Радановићем.

Луна (Фото: Јутјуб)

Због тога је проглашена љубавницом, многи је осуђују, а очигледно је да она због свега има трауме.
Луна се  гушила у сузама и није могла да престане да јеца док је њен драги тешио. Пошто су скинули бубице, није се могло чути о чему причају али је било јасно да је нека велика ствар у питању. Нешто касније, Луна је испричала Теодори Џехверовић свој сан.
- Сви крећете да се смејете, сви сте знали, сви ми се смеју у фацу и ја се окрећем ка њему и као "јеси ти мени стварно урадио то" и он каже "Луна, одје*и, све је била фора". И ја прескачем тамо на фарму и одлазим и клечим и плачем и они се као смеју и враћају ме као кера, ја крећем да ударам у капију, плачем, вриштим. И долази Слоба и креће да се смеје, ја плачем, урлам, ударам, он ми каже да се не бламирам и Бане му прилази, креће да се свађа, као каже му "бураз, како си могао то да јој урадиш", а он је све време држао њу за руку, смеје ми се, Маца ми се смеје, ја га питам "је л' све то тајни задатак", он ми каже да је стварно - испричала је Луна.
Теодора је рекла да Луна има трауме. У наставку можете видети о чему се ради: Луна испричала шта је слала Слоби док је био са Кијом у браку. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА