Најновије

СТЕФАНОВИЋ О УДАРУ ДРЖАВЕ НА НАРКО-ДИЛЕРЕ ПО ШКОЛАМА: Родитељи да васпитавају децу, полиција да репресивно реагује (ВИДЕО)

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас да је борба са дрогом у школама веома озбиљна ствар и да је циљ, поред свега, објаснити и родитељима и деци да и сам додир са наркотицима уништава читаве породице.

Стефановић (Фото: Јутјуб)

"Родитељи морају сваког дана да говоре деци о тој опасности. Важна је и репресивна улога полиције и других државних органа. Ми хоћемо да дамо свој допринос. Снажна активност око школа је резултирала хапшењима, повећаћемо број припадника полиције око школа и нећемо посустати. Развијамо технолошки систем, поставили смо камере које региструју свако лице, паник тастере... Када буде послата таква врста поруке, да нико није заштићен, а ми је шаљемо свакога дана, резултати ће бити још видљивији", истакао је министар.
Подсетимо, министар Стефановић је рекао да је порука државе јасна - неће дозволити нарко-дилерима приступ нашој деци и школама. 
Да би се проблем наркоманије решио, потребно је да се укључи цело друштво.
"Циљ нам је да склонимо дрогу са улица, далеко од наше деце, из школских дворишта и искоренимо ту пошаст која је једна од најозбиљнијих претњи младима. Ово је заједничка борба целог друштва, у коју сви морамо бити укључени и одлучни да јој се супротставимо", истакао је Стефановић.
Министар полиције се осврнуо и на синоћње убиство на Вождовцу, истакавши да је полиција постигла одређени ниво у успеху расветљавања сличних обрачуна и да се број убистава свакодневно смањује.
"Не можемо да расветлимо свако, али смо успели да у великом броју случајева приведемо осумњичене и дођемо до решења случаја. Сигуран сам да људи из полицје дају све од себе да свако убиство реше", оценио је Стефановић.
Зашто су Американци рањеног Харадинаја сместили у базу „Бондстил“ прочитајте ОВДЕ.
Извор: Пинк, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА