Најновије

ЊЕМУ НА ОЧИ: Марија Ана имала акцију са другим мушкарцем, Филип све гледао (ВИДЕО)

Како је Филип Ђукић јавности признао да још увек воли своју бившу девојку иако ју је за кратко време заменио са Зораном Стефанов, па чак и Кристином Кијом Коцкар, Марија Ана Смиљанић користи сваку прилику како би се осветила и учинила да се осећа исто као што је она кад је била остављена.

Ту се не зна ко кога... (Фото: Јутјуб)

Док је Филип био у свом кревету очекујући њу да му се придружи, Марија Ана је била ту, али не сама. Наиме, она је са Миланом Милошевићем имала акцију и то баш на кревету где је лежао и њен бивши дечко.
Марија Ана и Милан су се страствено додиривали, а Филип је у потпуности игнорисао ситуацију и трудио се да не гледа то што је предосетио да се дешава. Милан је такође исту ствар радио са Аном Кораћ и Кијом.
Нико није видео Милана у овом издању, с обзиром на то да је и те како имао поштовања према свакој укућанки. Овога пута, Милан је показао да уме и те како да се поиграва са свим такмичаркама.
Марија Ана је била видно насмејана и расположена за овакве сцене, а да ли је ово била само шала и лажна узбуна или би се пак могло догодити нешто међу њима, процените сами:
Кија Коцкар заводила укућанке - па онда урадила нешто шокантно. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Марија Ана прича о свом сексу са Филипом
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА