Најновије

Војска Црне Горе биће део окупационих НАТО снага на КиМ

Према изјави премијера Марковића признање лажне државе Косово је извршено супротно вољи 85 одсто грађана.

Илустрација (Фото: Влада Црне Горе)

Две катастрофалне одлуке ове власти, у којима се није консултовао народ, и које су донесене малтене силом, претходиле су овом срамном чину, а то су признање лажне државе Косово и одлука о уласку Црне Горе у НАТО без референдума – казао је Јован Вучуровић, посланик ДФ-а у оквиру излагања на Одбору за безбедност и одбрану, преноси ИН4С.
Како је истакао, и када се на такав, хајдучки начин донесу овако крупне одлуке, онда је отворен пута ка потезима који се могу окарактерисати као издаја Црне Горе и њене традиције.
То је, према његовим речима, шаблон по коме раде марионетски режими какав је црногорски, који ради по диктату НАТО.
„Према изјави премијера Марковића признање лажне државе Косово је извршено супротно вољи 85 одсто грађана. Такође, грађане нико није питао желе ли да Црна Гора буде чланица НАТО, зато што је власт имала податке да је око двије трећине грађана против уласка у тај војни савез.
И када се деси једна такво брутално понижење огромне већине народа, онда је било за очекивати да се настави тим путем. Након свега, дошло се до ове ситуације да припадници војске Црне Горе буду део окупационих снага НАТО на неким подручјима, и што је најсрамније ова власт их шаље да буду део окупационих снага НАТО на подручју јужне српске покрајине.
И онда, шлаг на торту – по речима министра Бошковића војска Црне Горе би била спремна да учествује у свим акцијама под командом НАТО, дакле и у онима које укључују агресивна дејства, значи и у евентуалном обрачуну са Србима и Црногорцима на КИМ“, нагласио је посланик и закључио:
„Ово што радите је шамар за Црну Гору, за оних 85 одсто грађана који противе признању лажне државе Косово".
Који човек ће изаћи Милу ''на црту'' прочитајте ОВДЕ.
Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војска Црне Горе, наоружање-подаци
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА