Најновије

СРБИ СЕ НАШЛИ У ХЕМИЈСКОЈ АФЕРИ ИЗМЕЂУ ЗАПАДА И РУСИЈЕ: Србија као велики аргумент Русије у спору са САД

Директор одељења за контролу наоружања у Министарству спољних послова Русије Владимир Јермаков је у свом одговору на оптужбе представника америчке амбасаде поменуо српски народ и његову жртву током НАТО агресије.

Између истока и запада (Илустрација: Правда)

''Ви нападате, нападате и још једном нападате колегу из Британије и у овом формату, на овом форуму, уместо да демонстрирате ону смелост којој смо се надали у 21. веку. Руска Федерација наставља са својом тактиком, одбацујући своју одговорност, одвлачи пажњу и дезинформише'', рекао је представник америчке амбасаде на брифингу за акредитоване дипломате у Министарству спољних послова Русије док је оптуживао Русију за тровање бившег пуковника ГРУ у Солсберију. Дипломата је додао да ће натерати Русију да одговара за своје незаконито деловање и изразио је солидарност са Великом Британијом. ''Што се тиче солидарности, желео бих да покажете своју солидарност са српским народом који је страдао од НАТО бомбардовања'', одговорио је Јермаков америчком колеги и додао да ситуација из Солсберија никоме није јасна. Он је казао да је солидарност са њиховим НАТО партнерима правилна, али да би до праве солидарности дошло када би и Русији допустили да учествује у истрази у Солсберију. А што се тиче самог инцидента у вези са тровањем Скрипаља, рекао је да то никога у Русији не брине. А где британци производе хемијско оружје, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нови хладни рат?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА