Најновије

СРБЕ СА СЕЛА ЖЕНИТИ КИНЕСКИЊАМА: Шешељ има идеју против беле куге!

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ каже да наталитет у нашој земљи најбрже може да се поправи женидбом младих српских сељака девојкама из Кине и Албаније.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ каже да наталитет у нашој земљи најбрже може да се поправи женидбом младих српских сељака девојкама из Кине и Албаније.
Шешељ  хвали нове мере популационе политике председника Вучића и Владе Србије и поручује да би свака српска породица морала да има бар по четворо или петоро деце.

Одмах држављанство

Шеф радикала тврди да би бракови са Кинескињама знатно утицали на пораст броја рођених беба у нашој држави. Женама из Кине спремним да рађају српско потомство, апелује Шешељ, одмах би требало дати наше држављанство.
- Снажно подржавам мешовите српско-кинеске бракове. Значајан је број кинеских жена које се удају за Србе, док веома мали број Српкиња одлази за Кинезе. Кинескиње су се показале као савесне супруге, добре мајке и успешне домаћице. Њима би одмах требало дати држављанство. За то сам да се што више младића из српских села жени Кинескињама, али и Албанкама из околине Скадра, које су заправо пореклом Српкиње. Њихови преци су били принуђени да приме ислам, а затим су поарбанашени и зато је сасвим природно да те жене долазе у Србију међу Србе - подвлачи Шешељ, који истиче да су новчане мере које је држава Србија увела веома значајан стимуланс породицама.
- Овај пројекат државе је амбициозан и волео бих да буде довољно пара за тако нешто. Природна је потреба човека да има што бројније потомство. Свака породица би требало да има четворо и петоро деце. Није, наравно, све у парама, али новац много значи. Много је људи који због немаштине не желе да ризикују да шире породицу, јер се боје да неће бити у стању да прехране децу... - истиче Шешељ, додајући да се деца у вишечланим породицама васпитавају у много бољим условима.
- Кад породица има више деце, постоји конкуренција међу њима. Свако дете се бори за своја права и за свој статус. Труде се да буду најбоља. Најупорнија су најмлађа и она имају на кога да се угледају. Такође, увек имају помоћ код школе и учења од своје старије браће и сестара...

Помоћ од Русије

Коначно, председник радикала наглашава да је за пораст стопе наталитета од изузетне важности да се што пре окренемо Русији.
На бази тог савезништва, наводи он, доћи ћемо до бољег животног стандарда, који представља један од предуслова за већи број деце.
- Важно је изаћи из економске кризе. Зато би нам значајно било да стабилизујемо државу, а то ћемо постићи ако се одрекнемо пута у ЕУ и ако се усмеримо у правцу Русије. Тада можемо бити сигурни да имамо стабилне друштвене услове и да нам више не прете спољне опасности. Људи ће у таквим околностима бити слободнији да рађају више деце - закључује Шешељ.

Поносни отац четири сина

Војислав Шешељ има четири сина. Женио се два пута. Из првог брака има сина Николу, који је био одборник, а сад је члан општинског већа на Новом Београду.
Из другог брака, са супругом Јадранком, има још три сина: Александра, Михаила и Владимира. Александар је тренутно посланик у Скупштини Србије.
Да ли ће Ердоган наредити напад на највећи сиријски град прочитајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ: Против Вучића водимо политички рат до истребљења уколико се приклони Западу а не Русији!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА