Најновије

АМЕРИКАНАЦ О НАТО АГРЕСИЈИ: "Извињавам се... Волим вас, Срби!"

Американац Чарлс Кетер, познат по свом блогу и видео снимцима којима већ годинама промовише Србију, огласио се поводом годишњице НАТО бомбардовања наше земље.

Чарлс Кетер у Београду (Фото: Јутјуб)

У тексту који је поставио на свом Фејсбук профилу, Американац који већ годинама живи у Србији, подсетио је велики број својих пријатеља и пратилаца на тој друштвеној мрежи да је, на данашњи дан, почело бомбардовање Србије од стране земаља чланица Северноатлантске алијансе. 
"Пре 19 година, Клинтон, Блер и НАТО прекршили су међународно право отпочевши своју тромесечну кампању бомбардовања српског народа. Уништили су скоро сваки мост у земљи, бројне фабрике, неколико болница, путнички воз, електричне централе, кинеску амбасаду, зграду РТС-а и бројне стамбене зграде", написао је Кетер. 
"Нелегално бомбардовање убило је 2.500 невиних људи, жена и деце. Осакатило је економију и натерало многе да напусте своју земљу. Веома је лоше то што се велике западне силе неће наћи пред међународним судовима због кршења међународног права."
"Овај Американац, који живи у Србији, желео би да се поводом годишњице извини српском народу. Извињавам се због нелегалних поступака које је моја земља починила вашој земљи и вашем народу. Молим се за то да се кривци једног дана буду принуђени да одговарају пред судом за своје нечасне и одвратне злочине против вашег народа... а и против мог народа, такође", истакао је Катер. 
"Живим са, радим са, дружим се са, борим се са, плачем са, славим са Србима свакога дана последњих осам година. За вас ће увек бити места у мом срцу", написао је Чарлс Катер, завршивши своју поруку на српском језику, речима: 
"Волим вас, Срби!"
Прочитајте ОВДЕ какве је реакције по друштвеним мрежама изазвала изјава Зоране Михајловић о годишњици НАТО бомбардовања?
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Картер о Србији.

Бонус видео

Шта америчкој деци говорим о Србији кад ме питају
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА