Најновије

ЛАЗАНСКИ: Запад тражи да осудимо Путина без иједног доказа!

САД и најмоћније земље ЕУ, после ултимативног захтева да Србија призна лажну државу Косово, сада очекују да власт у Београду осуди руског лидера Владимира Владимировича Путина због наводног тровања одбеглог шпијуна Сергеја Скрипала у Енглеској, иако нема никаквих доказа да тај случај има везе са Русијом.

Мирослав Лазански (Фото: Јутјуб)

Ово тврди војни коментатор листа 'Политика' Мирослав Лазански. Он наглашава да ће се Србија у наредним данима суочити са жестоким притисцима не би ли се придружила западној офанзиви против Русије.
Лазански каже да притисци Запада на Србију расту из дана у дан и да се стално смишљају све нове и нове уцене.
- Већ смо изложени озбиљним притисцима око Косова, и то неће престати. Европа нас завлачи, обећали су нам ЗСО пре пет година и још ништа нису урадили, а сада нам ево испостављају нове ултиматуме... Велика Британија сада тражи од нас да, без икаквих доказа, осудимо Русију због тровања Скрипала, а та иста Британија била је иницијатор резолуције у којој су Срби означени као геноцидан народ! Та резолуција, да подсетим, није прошла у УН само захваљујући Русији. Москва нам је толико пута помогла, па је захтев Лондона потпуно шизофрен и первезан... - подвлачи Лазански. 
Лазански додаје да Енглези нису понудили ни један једини доказ за своје тврдње о тровању Скрипала.
- Много је ту сумњивих елемената. Имамо ли фотографију Скрипала после тровања? Немамо. Шта крију, зашто га не покажу?! Друго, сулудо је и помислити да се Руси данас служе старомодним бојним отровом. Смрт настала деловањем тог отрова је јако болна и изазива негативну реакцију јавности, па је симптоматично што Енглези баш то сада потенцирају... - каже Лазански и додаје:
Ђурућ: Наставићемо да се боримо за Србију
Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију, на другој страни поручује да су било какви рокови или ултиматуми бесмислени.
- Данас се са Србијом не може разговарати језиком уцене. Свако ко мисли да то може, неће имати резултат. Наставићемо да се боримо за Србију по питању Косова на сваком месту. И те како нам је важна подршка Москве и Пекинга, а покушаћемо да придобијемо и оне који нам нису наклоњени по том питању - закључује Ђурић.
Осим тога, потребна је опрема у виду маске и рукавица да би се њиме руковало, а наводно су Скрипалу и његовој ћерки агенти пришли у парку и отровали их?! Па тога се ни Дизни не би сетио! Коначно, зашто убити бившег обавештајца који је признао дело, био у затвору и више није никаква претња никоме у Русији? Све ово личи на антируску кампању, а Скрипал је "потрошна роба" искоришћена за пропаганду и намештаљку којима ЕУ жели да умањи Путинову тријумфалну изборну победу... - објашњава Лазански и подсећа да су Британци беспризорно лагали и у вези са тајним оружјем Садама Хусеина:
- Ирак је разорен као држава. Чак 500.000 људи је убијено, а никакав доказ није пронађен! Да ли се неко у име Европске уније и САД извинио ирачком народу и држави? Није!
Прочитајте ОВДЕ на кога Лазански мисли када каже да у Србији има издајника?
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

На нишану Лазанског: Ко је имао највећи мотив да отрује Скрипаља?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА