Најновије

КРСТАШКИ КРВАВИ ТРАГОВИ КРОЗ СРБИЈУ: Како је папска војска спалила Београд и Ниш у Првом крсташком рату (ВИДЕО)

У новој епизоди емисије "Расковник" на ТВ Рас, Милан Видојевић говори о доласку Стефана Немање на власт, историјским заблудама везаним за тај период српске историје и проласку крсташа преко територије данашње Србије.

Крсташи (Фото: Јутјуб)

Видојевић у емисији прича о нападима крсташа на византијске градове када су спаљени Београд и Ниш, као и неки други градови. Видојевић је испричао како су прошли крсташи Првог крсташког рата који су покушали да прођу кроз тадашњу српску државу Рашку али и о вештој дипломатији краља Бодина, а касније и Стефана Немање (током Трећег крсташког рата) који су се састали са крсташима и дипломатијом спречили сукобе на својој територију.
Видојевић исказује сумњу да је Фридрих Барбароса убијен од стране католичке цркве која се уплашила савеза Барбаросе и православног краља Стефана Немање. Да ли је Илире и Трачане могуће раздвојити од Срба сазнајте ОВДЕ. Предходну емисију "Расковника" у којој Видојевић прича о српским династијама пре Немањића погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Слободан Савић говори о судској медицини, идентификацији лешева, утврђивању чињеница везаних за убиства, жртвама насиља у породици, контрадикторностима у случају убиства гардиста у Топчидеру итд.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА