Најновије

СЕЛАКОВИЋ: Ђурићу су везали руке иако није пружао никакав отпор! Ово је терорисање голоруког народа!

Привођење Марка Ђурића је скандал и представља "терорисање голоруког народа", рекао је генерални секретар председништва Србије Никола Селаковић.

Никола Селаковић (Фото: Јутјуб)

Никола Селаковић је новинарима испричао да су Ђурићу везали руке, али да он није пружио никакав отпор да би испровоцирао такав њихов поступак.
Каже да за сада нема информација где је одведен директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, након што су га привели припадници интервентне јединице косовске полиције, али да је уверен да ће он ускоро бити ослобођен.
Селаковић је, након инцидента у Митровачком двору у којем се одржавао округли сто посвећен дијалогу о КиМ, рекао новинарима да Ђурић данас у Косовској Митровици није угрозио ничију слободу својим деловањем.
На питање новинара да ли државни врх Србије предузима нешто за ослобађање Ђурића, Селаковић је рекао да Србија има озбиљно и мудро руководство и да се председник Александар Вучић на првом месту води разумом и да зна шта ради.
Упитан да ли су покушали и њега да ухапсе, Селаковић је рекао да је стајао поред Ђурића и да су га специјалци препознали, али да нису покушали да га приведу.
"Али то није искључено, могу да дођу да нас све похапсе. Остајем у Косовској Митровици и чекам да ослободе Марка Ђурића", рекао је Селаковић.
Селаковић је на конференцији за медије у Косоској Митровици навео да су у акцији косовске полиције теже повређени Ненад Рикало, Жељко Јовић, Зоран Тодић, Иван Милојевић и Небојша Милановић, јавља КоССев, преноси Фонет. 
Прочитајте ОВДкако је све то изгледало, погледајте видео хапшења.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Фонет/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чини ми се да западне земље не желе ни на који начин да разговарају о томе коме припада територија Косова, они то сматрају завршеним, рекао је председник Александар Вучић за РТС.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА