Најновије

ПОДГОРИЦА ПОД БЛОКАДОМ: Једна особа убијена, друга повређена у пуцњави у центру града! (ФОТО)

Једно лице је погинуло, а још једно је рањено када је на њих у центру Подгорице пуцало за сада непознато лице, саопштила је црногорска полиција.

Подгорица (Фото: Јутјуб)

Центар Подгорице је блокиран, а полиција врши увиђај. Особа која је пуцала на њих је у бекству, и полиција интензтивно трага за нападачем. Црногорски медији наводе да се пуцњава догодила у кафићу "Форум" и да су погођене две млађе особе чији су иницијали Радивоје Ј. и Милош Шаковић.
Према незваничним информацијама, полиција трага за плавим голфом, а наводно се више полицијских оклопних возила запутило ка Загоричу, насељу где иначе живе Шаковићи.
Обе особе транспортоване су у Клинички Центар, одакле је саопштено да рањени имају прострелне ране груди и да су животно угрожени. Како пишу црногорске "Вијести", Радивоје Ј. је погинуо. Из Клиничког центра су навели да је Шаковић више пута рањен и да је тренутно на реанимацији и на апаратима. Директор Ургентног блока Нермин Абдић казао је да је Шаковић животно угрожен и да је на реанимацији.
Према речима очевидаца, свађа између два мушкарца почела је у оближњем локалу у строгом центру града.
Особа која је пуцала на Р.Ј. и М.Ш. имала је на глави качкет и налази се у бекству. На лицу места види се чаура и два метка.

Случајна жртва обрачуна кланова

Верује се да је мета атентатора био Милош Шаковић, брат од стрица Милића Миње Шаковића, који се повезује са шкаљарским кланом, а да је Јовановић, који је седео за суседним столом, случајна жртва.
Верује се да је ово наставак обрачуна шкаљарског и кавачког клана. Непуна два дана пре ове егзекуције, у експлозији у Подгорици страдао је Дражен Чађеновић, који се доводио у везу са барском криминалном групом, блиском шкаљарцима.
Иначе, Радивоје Јовановић није прва случајна жртва у обрачуну кланова. На исти начин је убијен и Драган Зечевић, пензионисани гинеколог из Ниша, који се почетком децембра 2016. случајно затекао у кафићу у Бечићима у исто време као и Ђорђе Борета, права мета кавчана.
Прочитајте ОВДЕ све детаље напада зољом на пословну зграду у Булевару српске војске.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Срна/Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Држава и мафија: Ко убија на улицама Београда?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА