Најновије

САТЕЛИТСКИ СНИМАК ОТКРИО НАЈМРАЧНИЈУ АМЕРИЧКУ ТАЈНУ: Доказ војног савеза САД и Исламске државе (ФОТО)

Сателитски снимци са почетка децембра 2017. године нови су доказ у помоћи и сарадњи САД са терористима Исламске државе у Сирији.

Снимак из сателита (Фото: Almasnadrnres.com)

Сателитски снимци од 3. децембра, који су тек сада објављени, потврђују раније информације да су Американци организовали и обезбедили конвој терориста Исламске државе из Раке да безбедно стигне на исток Сирије како би се борили против Сиријске арапске армије.

Снимци из сателита показују кретње великог конвоја који је, кроз територију под контролом проамеричких снага, стига у места Ханиј и Гхараниј која се налазе 200 километара од Раке. Подсећамо, постоје и сведочанства да су на том путу терористи добили додатно наоружање и муницију како би се, када стигну на исток Сирије, борили против САА.

Сиријска влада и Русија оптужили су САД да је направила договор са терористима ИД, а постоје бројни сведоци, мешђу којима и возачи камиона и аутобуса, који су потврдили да је евакуације терориста било и да су они Раку напустили са наоружањем. O напредовању САА у Источној Гути читајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Aртиљерија САА напада терористе.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА