Најновије

БЕЛИ ШЛЕМОВИ ОПТУЖУЈУ САА ЗА ХЕМИЈСКИ НАПАД И НАВЛАЧЕ АМЕРИКУ НА ИНТЕРВЕНЦИЈУ: Цивили дижу сиријске заставе у Источној Гути (ВИДЕО)

У дубини Источне Гуте у упоришту терориста цивили су подигли високо сиријску државну заставу у ишчекивању Сиријске арапске армије (САА) која незаустављиво ослобађа делове Источне Гуте од терориста.

Сирија (Фото: РИА Новости)

У претходних 24 сата такозвани ''Бели шлемови'' су снимили видео материјал који наводно доказује употребу хемијског оружја од стране сиријске армије у Источној Гути. Наводе да се инцидент догодио у Хамурији и да су цивили нападнути хемијским оружјем.


Лепа глума пред камерама (Фото: Бели шлемови) Подсећамо да је америчка амбасадорка у УН Ники Хејли раније запретила Сирији употребом ракета у случају да се појави нова информација о коришћењу хемијског оружја, што раније ниједном није доказано, на шта јој је руски шеф дипломатије Сергеј Лавров одговорио чињеницама да се информације о хемијским нападима преузимају из терористичких ресурса на социјалним мрежама и да их пласирају два лица која живе у Великој Британији и САД. У исто време у тој истој Хамурији у Источној Гути појавио се снимак на којем се види како цивили подижу високо сиријску државну заставу. ''Ми желимо да терористи оду! Ми желимо Асада'', виче један од њих. А када ће Турци напустити Африн, сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА