Најновије

ЕМИР КУСТУРИЦА О ТРАМПОВОЈ ПОРУЦИ РУСИМА: Ево шта би се десило Русији уколико не би одговорила на амерички напад на Сирију

– Трамп је судбина велике империје и велике културе која добија свога Нерона, то је паликућа читаве планете – каже за „Искру“ Емир Кустурица коментаришући данашњу изјаву америчког председника Доналда Трампа који је Русији поручио „да се спреми за америчке ракете – нове лепе и паметне“, и да „Русија није требало да буде партнер животиње која гасом убија сопствени народ и ужива у томе“.

емир Кустурица (Фото: Јутјуб)

– Реторика Запада остаје пуста лаж да је неко негдје направио нешто, и овог и већ много пута у питању је подвала са хемијским оружјем. Као да им се ништа раније није десило, као да нам Блер није признао да је лагао, као да нису од Другог свјетског рата започели и водили 14 ратова и свуда убијали цивиле и дјецу и сада опет лажу да желе да људе заштите од, како Трамп назива Асада, „животиње“. Чудо је комфор, најпривлачнији појам новог човјека, „хај-тек“ пагана, који ће прогутати ову лаж у западној хемисфери и, на крају се дуго распадати у властитим лажима и неморалу. И на крају ће се распасти – каже Кустурица коментаришући Трампову изјаву.

– Тајна је у томе што ће Руси, ако не одговоре на амерички напад на Сирију, морати да прихвате бомбе у Русији – закључује Кустурица. Прочитајте ОВДЕ Дачићеву изјаву о томе како се Србија спрема за Трећи светски рат.

Извор: Искра

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимак са места рушења војног авиона код Ковачице
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА