Најновије

ОВО МОРА ДА ПОГЛЕДА СВАКИ РОДИТЕЉ: Како педофили преко друштвених мрежа вребају децу и како их натерају на састанак (ВИДЕО)

Гост емисије "Форум", која се реализује у сарадњи портала Правда и Народне телевизије, био је писац Влада Арсић који је говорио о својим књигама, али и кампањама за заштиту деце од педофилије у којима и сам учествује.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Арсић о емисији говори о својој књизи "Кад звона занеме", која је данас једна од најчитанијих у библиотекама, а која се бави епидемијом тифуса која се одиграла на територији Србије током Првог светског рата. Он говори и о лечењу наркоманије при СПЦ којом се бавио у књизи "Лопатање ђавола" и открио мало познат податак да је након хапшења свештеника Бранислава Перановића умрло осам штићеника који су тада напустили Црну реку.  Aрсић у емисији износи и шокантне приче жена које су завршиле у ланцу проституције а које су продали најбољи пријатељи, момци па у једном случају и мајка. Према његовим речима млади у Србији олако прихватају понуде посла у иностранству без да детаљно провере истинитост понуде и да их то одводи нека у ропство или проституцију.

Он се посебно осврнуо на проблем педофилије указујући да је појавом интернета насилницима олакшан посао и детаљно описује начин на који они стичу поверње деце која касније постају жртва. - Раније је педофил морао да чучи испред обданишта или прилази деци својих пријатеља, а сада путем друштвених мрежа буквално намамљује децу - објашњава Арсић. Он је рекао да педофили месецима прате дечије налоге на друштвеним мрежама, лајкујући њихове статусе и вребајући прилику да успоставе комуникацију. Обично када дете промени слику на профилу педофил напише како је лепо и креће комуникација.  Арсић детаљно објашњава како траје комуникација, како дете стиче поверење и износи информације о породици и пријатељима, износи тајне, пише лоше о родитељима и другарима када је љуто. Те поруке постају предмет уцене којом се на самом крају дете присиљава на виђање са педофилом. Погледајте целу емсију: Шта је права истина о Милунки Савић и како је српску хероину видео њен унук сазнајте ОВДЕ.ђ Извор: Правда/Народна телевизија

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драматичан апел Срба са Косова да морамо спречити Вучића да потпише правно обавезујући споразум са тзв. Косовом и да им место у УН.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА