Најновије

ЦРВЕНИ ТЕПИХ ЗА ЗЛОЧИНЦА НА БРДУ КОД КРАЊА: Пленковић се састао са Харадинајем (ВИДЕО)

Хватски премијер, Андреј Пленковић састао се одвојено са председавајућим Савета министара БиХ Денисом Звиздићем и премијером тзв. државе Косово, Рамушом Харадинајем.
Хватски премијер, Андреј Пленковић, који на Брду код Крања учествује на самиту Процеса сарадње у југоисточној Европи (СЕЕЦП), састао се данас одвојено са председавајућим Савета министара БиХ Денисом Звиздићем и премијером тзв. државе Косово, Рамушом Харадинајем.

Пленковић и Звиздић су, како преносе хрватски медији, потврдили наставак добросуседских односа. У разговору о отвреним питањима две земље, Пленоквић и Звиздић су договорили скору посету председавајућег Савета министара Загребу.

Звиздић је потврдио скору посету Загребу, а на питање да ли је са Пленковићем разговарао о Пељешком мосту, одговорио је:

"Договорили смо моју посету Хрватској која ће уследити врло брзо, разговараћемо и о другим отвореним питањима као што је збрињавање нуклеарног отпада".

Засад нема информација о разговору Пленковића и Харадинаја. Прочитајте ОВДЕ одлуку Европског суда за људска права о регистрацији Православне Охридске Архиепископије у Македонији која је у јединству са СПЦ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА